Warframe’in yeni oyunu Soulframe tanıtıldı

Digital Extremes, geçtiğimiz hafta sonu TennoCon 2023 etkinliğinde ücretsiz fantezi-aksiyon MMORPG oyunu Soulframe’i görücüye çıkardı. Oyunla ilgili olarak 30 dakikalık oynanış videosu da yayınlandı. Peki Soulframe neler vadediyor?

Soulframe nedir, nasıl oynanır?

Konsol ve bilgisayarların efsane aksiyon-nişancı oyunu Warframe, bir dizi güncelleme ile yeniden gündeme geldi. Oyunun iOS‘a çıkış yapacağı ve Warframe 1999 adında bir güncelleme alacağı belirtildi. Buna ek olarak Warframe’in geliştiricisi, yeni MMORPG oyunu Soulframe‘i de tanıttı.

Soulframe, Midrath Adası adı verilen bir açık dünyada geçiyor. Oynanış videosunda yapımın ormanları, puslu ortamı ve güneşle kaplı manzaraları gösteriliyor. Videoda, haritayı keşiften sonra, Soulframe’in yakın dövüş ve doğa tabanlı büyülerini içeren sistemi ele alınıyor.

Dolandırıcı denilen oyunun topladığı bağış miktarı gündem oldu!

Dolandırıcı denilen oyunun topladığı bağış miktarı gündem oldu!

10 yıldır geliştirilen ve bir türlü tam sürümü çıkmayan Star Citizen adlı uzay temalı oyunun topladığı bağış miktarı dudak uçuklattı.

Oyun ayrıca gün boyunca değişen zindanları içerecek. Oyuncular; düşmanlara karşı savaşabilecekleri, gizlenebilecekleri veya çevresel tehlikeleri kullanabilecekleri bir yeraltı şehrinde gezinecek. Zindanlar ayrıca yetenek değiştiricileri olan ruhlara da yer verecek.

Soulframe’in RPG sistemi de videoda görülüyor. Buna göre Spirit, Grace ve Courage (Ruh, Zarafet ve Cesaret) olmak üzere üç oyun tarzı sunulacak. Oyuncular, sınıflar arasında geçiş yaparak karakterini istediği şekilde değiştirebilecek.

SDNShiftdelete.net

Oynaması ücretsiz Soulframe çıkış tarihi hakkında detay verilmedi. Ayrıca oyunun dil desteğiyle ilgili açıklama da yapılmadı, ancak resmi sitesinin Türkçe desteğe sahip olduğunu belirtelim. Bu da Türkçe’yi destekleyeceğinin bir göstergesi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

source site-28