Voyager Bu Altcoin Birimlerini Satmaya Devam Ediyor!

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto kredi şirketi Voyager, son günlerde Bitcoin ve altcoin satışları yapıyor. Batık şirket, elindeki kripto varlıkların satışının büyük kısmını Coinbase borsası üzerinden gerçekleştirdi.

Blockchain takipçisi Lookonchain, bu sabah saatlerinde Voyager Digital’in son 4 gün içerisinde elinden çıkardığı altcoin birimlerinin miktar ve maddi değerlerini bir tablo halinde sosyal medyada paylaştı. Verilere göre batık şirket son 4 gün içerisinde 49 farklı kripto para birimi sattı. Lookonchain, söz konusu kripto paraların toplam değerini ise 63 milyon $ olarak tespit etti.

Maddi değere kıyasla şirketin en büyük satış yaptığı 3 kripto para birimi sırasıyla Bitcoin, Ethereum ve Shiba Inu oldu. Voyager; 23 milyon $ değerinde 781 BTC, 17.6 milyon $ değerinde 9.570 ETH ve 14 milyon dolar değerinde sayılamayacak kadar çok SHIB satışı yaptı. Şirketin sattığı diğer önemli altcoin birimleri arasında LINK, MATIC, MANA, SAND de bulunuyor.

Voyager Neden Altcoin Satıyor?

2022 yılında iflas eden kripto şirketi hakkında açılan davalar günümüzde hala devam ediyor. Voyager, Mayıs ayında yaptığı duyuruda müşteri varlıklarının %35’i için ödeme yapacaklarını açıklamıştı. Batık şirketin bu nedenle elindeki kripto para birimlerini satması muhtemel.

source site-3