Usta Analistler, Bitcoin ve ETH İçin Yükseliş Tahmini Yaptı!

Glassnode’un kurucu ortakları Jan Happel ve Yann Allemann, Ethereum (ETH) fiyatının Bitcoin karşısında güç belirtileri verdiğini raporladı. Tecrübeli analist Tone Vays ise BTC fiyatında çift haneli kazanım öngörüyor.

Glassnode kurucuları, ETH için boğa tahmini yaptı

Kripto analitik platformu Glassnode’un kurucu ortaklarına göre, ETH fiyatı ralli için uygun zeminde. ETH/BTC grafiğine göz atan Jan Happel ve Yann Allemann, lider altcoin’in aylarca süren düşüş trendinden sonra Bitcoin’e karşı güç kazandığını söylüyor.

Analistlere göre, paritenin kısa vadeli bir düşüşün ardından yukarı yönlü bir patlamaya tanık olması muhtemel. Bu da ETH’nin orta vadede BTC’den daha iyi performans gösterebileceğini gösteriyor.

3 Ağustos tarihli raporun ayrıntılarına göre:

ETH saatli bomba. Kısa vadeli zayıflık, ancak orta vadeli altın bir fırsat!

– ETH/BTC çiftine göre, BTC’den altcoinlere geçiş zamanı.

– Bitcoin’de kısa bir süreliğine parlayabilir, ancak ETH muhteşem bir koşu için hazırlanıyor!

– Yüksek betalı oyunlardan kaçının ve yaklaşan boğa piyasası için güçlü bir çekirdek portföy oluşturmaya odaklanın.

Glassnode kurucuları, Bitcoin fiyatında gerileme bekliyor

Analistler Bitcoin hakkında, ABD dolar endeksinin (DXY) gücü nedeniyle daha fazla gerileme görebileceğini belirtti. Happel ve Allemann’a göre, Bitcoin ve altcoinler, DXY biraz nefes aldığında yeniden yükseliş ivmesi kazanacaklar. Analizlere göre:

Piyasa, BTC’ye 29.000 doların altında ilgi gösterdi. Bir katalizör olmadan, daha yükseğe çıkmak için 28.000 dolar ortasındaki likiditeden yararlanmamız gerekecek. Altcoinlere çılgınca girmeden önce düşüşleri satın alın ve DXY’nin geri dönmesini bekleyin.

Tone Vays, Bitcoin için daha umutlu

Tecrübeli trader Tone Vays, BTC fiyatı 30.000 doların altında salınırken yükseliş beklentilerini paylaştı. Yeni bir videoda, 28.000 dolardaki destek seviyesi aşılmadığı sürece Bitcoin fiyatının yukarı yönlü hareket edebileceğini söyledi.

Vays’e göre, BTC en az birkaç gün yükselmeyi ve 30.000 doların üzerinde kalmayı başarırsa, mevcut seviyeden yaklaşık %17 oranında değer kazanabilir.

Tone Vays, yakın tarihli Youtube yayında, Bitcoin fiyatının 34.000 dolara kadar yükselebileceğini söylüyor. Analiste göre, “28.000 doların üzerinde kaldığı sürece daha yükseğe çıkacağımızı düşünüyorum. Ancak 30.000 doların üzerinde sürekli bir kapanış gelmeden net bir onay için bekleyeceğiz. Bu da birkaç gün boyunca 30.000 doların üzerinde kalmak anlamına gelir. Ardından 34.000 dolara yükselmeye hazır olduğumu düşüneceğim.” Vays ayrıya potansiyel düşüş risklerini göz ardı etmiyor:

Ancak, eğer Bitcoin 28.500 dolar civarındaki destek seviyesinin altına düşerse, daha fazla düzeltme ihtimalinin artacağını düşünüyorum. 28.500 dolar benim için önemli bir seviye çünkü bu, önceki konsolide düşük seviyeydi. Eğer bu çapraz trend çizgisinin altına düşersek, tehlikeli bir şekilde düşük salınım düşüklüğüne yakın olacağız. Ve eğer önümüzdeki birkaç gün içinde bu trend çizgisini kırarsak ve ikincil dip seviyeye düşersek, o zaman düşük seviyenin kırılma olasılığının yüksek olduğunu varsayacağım.

Tarihsel veriler 2023 sonu için ATH öneriyor

Ali Martinez’in raporuna göre, Bitcoin fiyatı 2021’deki hareketleriyle 2013-2017 boğa döngüsüne benzer bir model sergiledi. On-chain analisti, bu benzerliğin özellikle 2023 sonu için potansiyel bir ATH yolculuğuna işaret ettiğini bildiriyor. Analizlerin ayrıntılarına Kriptokoin.com‘un bu yazısında yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1