Ünlü Yatırım Şirketi, Bu Altcoin İçin Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Blockchain araştırma ve geliştirme sektörünün önde gelen isimlerinden DWF Labs, altcoin yatırımı ile dikkat çekti. Özellikle, 10 milyon Fetch.ai (FET) token satın alarak kripto para dünyasına önemli bir adım attı. İşte detaylar…

DWF Labs’ten önemli altcoin yatırımı geldi

Crunchbase sayfalarına göre “altcoin listelemeden piyasa oluşturmaya ve OTC ticaret çözümlerine kadar destek sağlayan, küresel lider bir kripto varlık piyasası yapıcısı ve çok aşamalı web3 yatırım firması” olan DWF Labs, önemli bir yatırım yaptı. Spot On Chain’in verilerine göre şirket, 10 milyon FET satın aldı. Bu satın almanın toplam değeri 2,01 milyon dolar olup, her bir token önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance’den 0,202 dolar fiyatla satın alınmıştır.

Bu hamle, DWF Labs’in çeşitli alanlarda karmaşık görevleri yerine getirebilen merkezi olmayan bir otonom aracılar ağına öncülük etmeye odaklanan Fetch.ai projesine yaptığı ilk yatırımı işaret ediyor. FET tokenlerinin satın alınması, DWF Labs‘in Blockchain teknolojisinin potansiyelini keşfetme amacına uyuyor. 

Şirketin portföyünde neler var?

Mevcut en son verilere göre, DWF Labs şu anda çeşitli portföyü içinde FET’te yüzde 19,341’lik önemli bir hisseye sahip. Bu, şirketi FET tokenlerinin en büyük 21. sahibi konumuna getirerek yatırımlarının öneminin altını çiziyor. Bununla birlikte, FET, DWF Labs’ın kripto varlıkları içindeki tek varlık değil. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi şirket ayrıca Curve DAO (CRV), Tether (USDT), CyberConnect (CYBER) ve Metis (METIS) tutmakta. Bunlar gibi önde gelen kripto para birimlerini içeren çeşitlendirilmiş bir portföye sahiptir. DWF Labs portföyünün bir listesi aşağıdaki gibi:

  • CRV: %43,224 (4,776 milyon dolar değerinde 10,5 milyon token)
  • USDT: %19,978 (2,208 milyon dolar değerinde 2,208 milyon token,)
  • FET: %19,341 (2,138 milyon dolar değerinde 10 milyon token)
  • CYBER: %5,615 (618,8 bin dolar değerinde 170 bin token)
  • METIS, USDC, VELO, MC, BNB, ETH, ID ve BNT’de az miktarda yatırımlar (496,86 bin dolar değerinde 42 bin token)

İşlemin detayları: 21. en büyük balina oldu

Bu işlemin detayları, Spotonchain tarafından kısa süre önce atılan bir tweet’te, ortaya çıktı. Tweet’te DWF Labs’in Binance’ten 2,01 milyon dolara eşdeğer 0,202 dolarlık fiyatla 10 milyon FET token topladığı belirtilmekte. Tweet’te ayrıca, bu satın almanın DWF Labs’in FET holdinglerine ilk adımını attığı ve ardından şirketi 21. en büyük FET sahibi konumuna yükselttiği vurgulandı. DWF Labs’ın Fetch.ai’ye yaptığı stratejik yatırım, şirketlerin ve kuruluşların portföylerini gelişmekte olan ve gelecek vaat eden kripto para projelerini içerecek şekilde çeşitlendirme eğiliminin altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2