Ünlü Milyarderden Bu 7 Altcoin İçin Şaşırtan Tahminler!

Morgan Creek Capital Management’ın Baş Yatırım Sorumlusu ve Genel Müdürü Mark Yusko, yakın zamanda verdiği bir röportajda Ripple’ın XRP’sinin benimsenmesi ve menkul kıymet ihracı konusunda bir bakış açısı sundu. Yusko, kurumlar için finansal bir ray olma potansiyelini kabul etmesine rağmen, yaygın olarak benimsenmesi konusunda çekincelerini dile getirdi. Ayrıca XRP’nin ihraç edilme şeklini eleştirdi. Bunun dışında, başka çeşitli altcoin projeleri hakkında da açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

XRP için eleştiri geldi

Yusko’nun röportajı, XRP hakkındaki karışık duygularını vurguladı. XRP Ledger (XRPL) hakkındaki görüşleriyle ilgili bir soruya yanıt olarak, “XRP ile mücadele ediyorum” dedi. Duruşu nedeniyle XRP topluluğundan eleştiri aldığını kabul ederken, konseptin zarafetini ve Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un zekasını da kabul etti. Yusko’nun altcoin hakkındaki çekinceleri büyük ölçüde benimsenme iddiaları etrafında dönüyordu. XRP’nin finansal kurumlara entegrasyonunu desteklemek için önemli kanıtlara ihtiyaç olduğunu belirtti. XRP’nin bankalar, aracı kurumlar ve sigorta şirketleri için üstün bir ray olma potansiyelinin arkasındaki ideolojiye hayranlık duyduğunu söyledi. Bunun birlikte, “çok az kanıt var, çok fazla duyuru var. Ama arkasında çok az şey var” dedi.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere fon yöneticisi olan Yusko, yorumlarına devam etti. XRP’nin başlangıçta nasıl onay aldığını anlamadığını ifade etti. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile aynı fikirde olan Yusko, altcoin ihracını menkul kıymet ihracı olarak adlandırdı ve “ihraç şeklini” beğenmediğini belirtti. SEC’in konuyla ilgili duruşunu ve devam eden yasal davayı vurguladı. Ripple ile ilgili yasal dava hakkında konuşan Yusko, durumun karmaşıklığına değindi. Temyiz sürecinin ve sonucunun, sunulan yasal argümanlara bağlı olarak belirsizliğini koruduğuna dikkat çekti. Bazı taraflar zafer kazanacağını iddia etse de, durum net değil. Yusko, Ripple’ın tüm kârından vazgeçmesinin gerekmeyebileceğini söyledi. Ancak para cezalarının yine de mali bir etkisi olabileceğini tahmin etti.

Bu altcoin projeleri, zaman kaybı

Yusko ayrıca kripto para krallığında Bitcoin’in “kral”, Ethereum’un ise “veliaht prens” olduğunu ileri sürdü. Bununla birlikte, XRP, Dash ve Monero dahil diğer kriptoların üçüncü basamakta, Ethereum’un altında sıralanabileceğini belirtti. Diğer yandan Dogecoin (DOGE) gibi memecoinlerin “zaman kaybı” olduğunu sözlerine ekledi. Bu arada, Twitter’da popüler bir XRP sayfası olan XRP Productions (XRPP), Amerikalı aktör Kevin Sorbo’nun uzun süredir devam eden tartışmalı SEC-Ripple davası için eski SEC Başkanı Jay Clayton’dan özür dilediği bir video klip paylaştı. Birkaç ay önce Clayton’ın, SEC ile olan mahkeme savaşında Ripple lehine bir Amicus özeti sunan Crypto Council’in bir üyesi olan Electric Capital ile olan ilişkisi aracılığıyla Ripple Labs’ı “istemeden” desteklediği görülmüştü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2