Ünlü CEO, Elindeki 5 Altcoin İsmini Açıkladı! İşte Liste

Altcoinbuzz CEO’su Shash Gupta bugün önemli bir açıklama yaptı. Buna göre elinde 5 altcoin projesini gözler önüne serdi. Detaylara bakalım.

CEO’nun portföyü: Altcoin ENJ – NFT dalgasını sürmek

CEO Shash, NFT sektörü için canlı bir gelecek öngören sadık bir NFT meraklısı. Bazıları NFT alanını nispeten sessiz olarak algılayabiliyor. Ancak, yaklaşan boğa koşusu kripto para birimi endüstrisindeki çeşitli sektörleri yeniden canlandırma vaadinde bulunuyor. Buna göre bu alanda öne çıkan projelerden biri altcoin Enjin (ENJ).

2009’da kurulan altcoin Enjin, NFT alanında başarılı olan bir yazılım şirketi. Buna göre bireylerin, geliştiricilerin ve işletmelerin NFT’ler oluşturmasını sağlıyor. Ayrıca ticaretini yapması, bunlardan para kazanması ve pazarlaması için bir ürün paketi sunuyor. Diğer taraftan Enjin’in yerel tokeni Enjin Coin (ENJ), ekosistemindeki işlemleri yönlendirerek Enjin cüzdanı aracılığıyla hem kripto para birimlerinin hem de NFT’lerin sorunsuz bir şekilde yönetilmesini sağlar.

Altcoin QNT – birlikte çalışabilirliği ve varlık tokenizasyonunu güçlendirme

Quant Network (QNT), birlikte çalışabilirliği ve varlık tokenizasyonunu benimseyen bir proje olarak parlıyor. Quant’ın Overledger yazılımı, veri deposu kısıtlamaları ile karakterize edilen bir ortamda, kamu ve özel ağları birbirine bağlıyor.

Ayrıca, bilgi alışverişini ve geliştirici yükünü hafifleterek çok önemli bir rol oynuyor. İsviçre düzenleyicileri tarafından onaylanan kurumsal sınıf kurulumu, QNT’yi önemli kurumsal benimseme için konumlandırıyor.

GRT – The Graph’ın hakimiyetini ortaya çıkarıyor

Altcoin The Graph (GRT), blockchain sorgulamasında lider olarak büyük ilgi çekiyor. Chainlink’in fiyat oracle’larındaki üstünlüğüne benzer şekilde, The Graph de sorgulama protokollerinde üstünlük sağlıyor.

Piyasadaki dalgalanmalara rağmen, The Graph’in temel büyümesi söz konusu. Ayrıca Cosmos ve Harmony gibi platformlarla entegrasyonu, esnek bir değer önerisine işaret ediyor. Bu sağlamlık, GRT’yi elde tutmayı cazip bir olasılık haline getiriyor. Diğer taraftan gelecekteki potansiyeli piyasanın yeniden canlanmasına bağlıyor.

CRO – Crypto.com’un cronos zincirine güç veriyor

Altcoin Cronos (CRO), Crypto.com’un Cronos Zincirinin yerel kripto para birimi olarak hüküm sürüyor. Finansal kontrolü geliştirmek için bir çözüm olarak işlev gören CRO, Crypto.com Pay’in mobil uygulamasına güç veriyor. Ayrıca Cronos zincirindeki işlemleri kolaylaştırıyor.

CRO’nun pratik uygulaması, onu stratejik öngörüye sahip yatırımcılar için ideal olan potansiyel uzun vadeli başarı için bir yörüngeye yerleştiriyor.

XMR – Gizlilik şampiyonu

Altcoin Monero (XMR), merkeziyetsizlik ve anonimlik konusundaki kararlılığıyla gizlilik meraklılarını cezbediyor. Gizli adresler ve halka gizli işlemler (RingCT) gibi gizlilik odaklı teknolojiler kullanan Monero, kullanıcı gizliliğine öncelik veriyor. Ayrıca gizlilik odaklı projeler tanınırlık kazandıkça, Monero’nun faydası ve talebi önümüzdeki yükseliş döngüsünde artmaya hazırlanıyor.

UNI – Karışıma stratejik bir katkı

Altcoin Uniswap’in yerel tokenı UNI, merkezi olmayan borsa (DEX) ortamında önemli bir yere sahip. Ethereum blockchain’de en iyi DEX’lerden biri olan Uniswap, DeFi ekosisteminde itibarını koruyor. Ayrıca saygı görüyor. Buna göre UNI tokenlarına sahip olmak, yatırımcıları potansiyel kazançlar için stratejik olarak konumlandırıyor. Özellikle de kriptokoin.com olarak baktığımızda beklenen bir boğa piyasasına hazırlanırken.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2