Ünlü Borsada Şaşırtan SHIB, LINK, CHZ ve ETH Transferleri!

Ünlü kripto borsası Bitpanda SHIB, LINK, CHZ ve diğer altcoinlerin büyük transferler gerçekleştirdi. Bitpanda’nın Telegram yöneticisi, topluluktaki endişeleri gidermek için bir açıklama yaptı.

Avrupa’nın önde gelen kripto para borsalarından Viyana merkezli Bitpanda, geçtiğimiz günlerde toplam değeri 73 milyon doların üzerinde olan Shiba Inu (SHIB), Chainlink (LINK), Chliz (CHZ) ve Ethereum (ETH) gibi önemli varlıkların transferine tanık oldu.

Önemli varlık hareketine ilişkin endişeleri ilk olarak, Telegram’daki Cyvers Alerts dile getirdi. Cyvers Alerts, kripto alanındaki anormal işlemleri tespit etmek için yapay zeka destekli modeller kullanıyor. Uyarı, kripto para topluluğundaki kullanıcılar ve paydaşlar arasında bazı dikkat ve endişelere yol açtı.

Borsa dahili bir işlem olduğunu açıkladı

Bitpanda’nın Telegram yöneticisi hızlı bir yanıtla, gözlemlenen transferlerin tamamen dahili olduğunu açıkladı. Açıklamasında, “Saklama altyapımız dahilinde planlanmış dahili varlık hareketleri gerçekleştiriyoruz” dedi. Özellikle, bu hareketler Pantos Token ve BEST Token cüzdanlarını da etkileyecek.

Bitpanda, bu tür dahili faaliyetlerin kullanıcı varlıkları üzerinde herhangi bir etkisi olmayacağını vurguladı. Böylece, kullanıcı tabanını rahatlatmaya çalıştı. Bu bağlamda bir mesajla “Varlıklarınız güvende ve emniyette kalmaya devam edecek” açıklamasını yaptı. Ayrıca, topluluğa güveni ve devam eden desteği için teşekkür etti.

Bitpanda, geçtiğimiz yıl önemli değişiklikler geçirdi

Sektör uzmanları kullanıcıları sık sık bilgilendirmeleri ve büyük varlık transferleri karşısında paniğe kapılmamaları konusunda uyardılar. Bu doğrultuda, kripto para borsalarının geleneksel bankalardan farklı olduğunu söylediler. Bu yüzden borsaların, son kullanıcıya her zaman şeffaf gelmeyebilecek dahili operasyonlar yürüttüğüne işaret ettiler. Yine de, endişeyi azaltmak için borsalardan zamanında iletişim kurulmasına ihtiyaç var.

SHIB

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitpanda, geçtiğimiz yıl bazı önemli değişiklikler geçirdi. Sektör genelinde yankı bulan bir hamleyle Bitpanda, olumsuz piyasa koşullarını gerekçe göstererek 2022 yılında 730 çalışanını işten çıkarmak gibi zor bir karar aldı. Bu, 4 milyar dolarlık bir değerleme elde ettikten sonra geldi. Bu arada, Bitpanda’nın PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel’in desteklediği en büyük borsalardan biri olduğunu belirtelim.

SHIB ‘Meme Battle’ için BONE çekilişini duyurdu

Shiba Inu ekibinden LucieSHIB, ekibin Shibarium Tech Discord kanalında bazı eğlenceli etkinlikler hazırladığını duyurdu. Bunu, bu kez daha fazla ayrıntı içeren başka bir gönderi izledi. SHIB ekibi Discord’da bir “meme savaşı” düzenledi . Kazananlara toplam 250 dolar değerinde BONE ödülleri veriyorlar. BONE, piyasaya girdiğinde Shibarium’da gaz tokeni olarak çalışacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1