Ünlü Borsa Duyurdu: Büyük XRP Haberini Açıklayacak!

Lüksemburg merkezli kripto para borsası Bitstamp, bugün büyük bir XRP duyurusu yapmaya hazırlanıyor. Borsa, geçtiğimiz günlerde müjdeli bir haber vereceğini ima etmişti.

Bitstamp’ın büyük XRP duyurusu için tarih geldi

Bitstamp, dün büyük bir XRP duyurusu yapma planlarıyla ilgili bir teaser yayınladı. Borsa, “yarın” başlıklı bir tweet’e XRP Ledger’ı (XRPL) içeren XRP ile ilgili hashtag’ler ekledi.

Tweet, XRP’yi bir sonraki seviyeye taşımak üzere olduğunu ima eden kısa bir video klip içeriyor. Videodaki ilginç bir sahne, yukarı doğru hareket eden bir XRP roketiydi. Dün gece geç saatlerde ortaya çıkan beklenen müjde, “kalıcı %2,0 yıllık kazanç” içeriyor…

Beklenen duyuru ortaya çıktı

Bitstamp, merakla beklenen müjdeyi biraz rötarlı açıkladı. Son duyuruya göre borsa, XRP ile yıllık kazanç yüzdesini %2 olarak güncelledi:

Bir diğer gönderide Bitstamp, %2 müjdesiyle ilgili aşağıdaki mem’i yayınladı.

Ripple ile Bitstamp’ın derin bir ilişkisi var

Bitstamp, Blockchain şirketi için bir ağ geçidi görevi görerek Ripple ile ortaklığa sahip olmasıyla biliniyor. Müşterilere, Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) için bir ortak olarak RippleNet’e giriş izni veriyor. Daha önce bildirildiği gibi, Ripple ve diğer balinalar, ODL ile ilgili amaçlar için Bitstamp’a ve Bitstamp’tan büyük miktarda XRP taşıyor.

Bu hafta, iki balinanın Bitstamp ve Binance’e yaklaşık 100 milyon XRP (51 milyon dolar) taşıdığı bildirildi. Bu işlemler şirket Haziran ayı için 1 milyar XRP’nin kilidini açmadan önce gerçekleşti. 31 Mayıs’ta, 23,5 milyon XRP bilinmeyen bir cüzdandan Bitstamp’a akmıştı. Bu arada, Whale Alert, Ripple’ın bir emanet cüzdanına göndererek 800 milyon XRP’yi bir kez daha kilitlediğini kaydetti.

Genel bir kural olarak Ripple, pazarın arz ve talep arasında bir denge olmasını sağlamak için XRP’yi ara sıra kilitler. Raporda Ripple, ledger üzerindeki ve emanetteki XRP bakiyesinden de bahsetti. Rapor, sahip olduklarına ışık tuttu:

Şu anda cüzdanlarında bulunan XRP ve önümüzdeki 42 ay boyunca her ay piyasaya sürülecek olan ledger’deki emanet kilitlerine tabi olan XRP’dir

XRP fiyatı ne durumda?

Yazım sırasında, XRP’nin 30 günlük performansı %43,16’lık artış gösteriyor. Bu hareket, Yargıç Torres’in XRP’yi kısmi kazanan ilan ettiği zamanki inanılmaz yükselişten bir düşüşü temsil ediyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, 13 Temmuz’un Ripple zaferi bozulup temyiz edileceğine dair tartışmalar takip ediyor. CEO Brad Garlinghouse ise böyle bir durumda tekrar gelip geleceklerinden emin.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1