Ünlü Borsa, 4 Altcoin Delist Ediyor! Fiyatlar Çakıldı!

Önde gelen küresel Bitcoin ve altcoin borsalarından Huobi, delist duyurusu yaptı. Blockchain ekosisteminin daha sağlıklı bir şekilde gelişmesini teşvik etmek amacıyla harekete geçti. Kısa süre önce CVNT (Content Value Network), TNB (Time New Bank), SOS (Opendao) ve KCASH (KCASH) olmak üzere dört altcoinin listeden çıkarıldığını duyurdu. Tokenların 4 Ağustos 2023 tarihinde TSİ 11:00’de borsadan çıkarılması planlanmakta. İşte detaylar…

Huobi’den bazı altcoin projeleri için delist kararı geldi

Bu tokenleri listeden çıkarma hamlesi, borsanın işlem hacmi gereksinimlerini karşılayamadıkları gerçeğiyle motive edildi. Huobi, bu altcoinlerin son 30 gün içinde ortalama 50 bin doların altında bir işlem hacmi gördüğünü ve bunun da platformdan çıkarılmalarına yol açtığını bildirdi. Listeden çıkarılma duyurusu piyasaya ulaştığında, etkilenen tokenler fiyatlarında keskin bir düşüş yaşadı. Verilere göre, CVNT yüzde 47’lik önemli bir düşüş yaşadı. Bu nedenle 0,1 dolara geriledi. TNB de yüzde 23’lük bir düşüş yaşadı ve değeri 0,000207 dolara ulaştı. SOS yüzde 1,7’lik küçük bir gerileme yaşayarak değerini 0,0000000505 dolara düşürdü. Diğer yandan, KCASH yüzde 2,85’lik düşüşle 0,000986 dolara geriledi.

Listeden çıkarma sürecinin bir parçası olarak Huobi, kullanıcıların yapması gereken işlemleri netleştirdi. CVNT, TNB, SOS ve KCASH için para yatırma işlemleri listeden çıkarıldıktan sonra devre dışı bırakılırken, para çekme hizmeti belirli bir süre için mevcut olmaya devam edecek. Borsa, kullanıcılardan ilgili zaman dilimi içinde bu tokenlar için tüm açık emirleri iptal etmelerini istedi. Kullanıcıların bunu yapmaması durumunda, kalan açık emirler listeden çıkarıldıktan sonra otomatik olarak iptal edilecek. İlgili kripto varlıklar spot hesaplarına yatırılacaktır.

Huobi’nin delist kararının altında neler var?

Huobi kullanıcılarına ayrıca CVNT, TNB, SOS ve KCASH bakiyeleriyle ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde Spot hesaplarındaki “Küçük bakiyeleri gizle” seçeneğinin işaretini kaldırmaları tavsiye edilmekte.  Huobi’nin bu tokenleri listeden çıkarma kararı, oldukça kritik. Zira borsanın sağlam bir ticaret ortamı oluşturma çabasının bir işareti olarak görülmekte. Huobi, katı işlem hacmi gereklilikleri uygulayarak, listelenen tokenlerin adil ve verimli ticareti kolaylaştırmak için yeterli piyasa faaliyetine sahip olmasını sağlamayı amaçlamaktadır.

Listeden çıkarılma tarihi yaklaşırken CVNT, TNB, SOS ve KCASH sahibi kullanıcıların pozisyonlarını yönetmek ve olası kayıpları azaltmak için uygun önlemleri almaları tavsiye edilir. Bu gelişmeye yönelik piyasa tepkisi, bu tokenların Huobi’nin platformundan kaldırılmasının ardından nasıl bir performans göstereceğini merak eden yatırımcılar ve sektör uzmanları tarafından yakından takip edilmekte. Sonuç olarak, Huobi’nin CVNT, TNB, SOS ve KCASH’i listeden çıkarma hamlesi, Blockchain ekosisteminin genel bütünlüğünü geliştirmeye yönelik bir adımı işaret ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1