Ünlü Balina Bu Altcoin’i Yeniden Biriktirmeye Başladı!

Ünlü NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club‘ın altcoin birimi ApeCoin son aylarda yatırımcılarını üzdü. 2022 yılında viral olan APE coin, yıl başından bu yana %40’tan fazla değer kaybına uğradı. Sosyal medyada görünür olan ApeCoin yatırımcılarının takip ettiği ünlü bir balinanın hareketleri herkesin dikkatini çekti.

Piyasa takipçisi Lookonchain’in elde ettiği verilere göre Machi Big Brother takma isimli balina, geçtiğimiz gün yüzbinlerce dolar değerinde APE satın aldı.

Altcoin balinasının yaptığı alımlar.

Lookonchain, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda büyük yatırımcının 1.14 milyon adet ApeCoin satın aldığını belirtti. Balinanın dün satın aldığı tokenlerin maddi değeri yaklaşık 2.3 milyon $ ediyor.

Machi Big Brother takma isimli yatırımcının altcoin alımı bununla sınırlı kalmadı. Piyasa takipçisi, büyük yatırımcının 2 Ağustos’tan itibaren cüzdanına toplam 1.51 milyon $APE eklediği vurgusunu yaptı. Ünlü balina, 2022 Kasım ayında elindeki NFT coininin bir kısmını elinden çıkarmıştı.

ApeCoin Sahip Sayısı Artıyor!

Altcoin balinasının hareketi sosyal medyada gündem olurken yatırımcılara umut verecek bir başka veri daha karşımıza çıkıyor. On-chain takipçisi Santiment, ApeCoin ağ büyümesinin durma noktasına gelmesine rağmen APE sahibi yatırımcı sayısının artmaya devam ettiğini ortaya koydu.

Ağ büyüme hızı.

APE Fiyatı

Bored Ape Yacht Club adlı NFT koleksiyonu ile bağlantısı olan altcoin, kısa vadede %18 yükselse de hala düşüş trendine devam ediyor. APE, gün başından bu yana %1,12 değer kaybetti.

APE fiyat grafiği.

Şubat ayından bu yana önemli ölçüde düşen $APE yatırımcıları yükselişin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Yerel dip/tepe verilerine göre altcoin biriminde yeni bir yukarı trend için 2.16 seviyesinin üzerinde kapanışlar görmemiz şart.

Günlük grafik için Relatif Güç Endeksi (RSI) indikatörü 57.61 puan ile nötr bölgede seyrediyor.

$APE, an itibariyle 2,03 dolar etiketiyle alıcı buluyor.

source site-2