Ünlü Analist Paylaştı: Bitcoin ve Altcoin’lerde Boğa Mı Geliyor?

Bitcoin ve altcoin yatırımcıları yıl başında yükselişler ile kaybının bir kısmını telafi etse de aylardır devam eden hareketsiz piyasa koşulları herkesin canını sıkıyor. Kripto para severler, bir sonraki boğa sezonunu dört gözle beklerken analistlerin paylaşımları ile zamanlamayı tahmin etmeye çalışıyor.

Bloomberg Intelligence analisti Jamie Coutts’un grafiklerini paylaşan bir fenomen dikkatleri üzerine çekti. Daha önce Ark Invest’te görev alan Chris Burniske, Bitcoin sahiplerinin vade eğilimleri hakkında bir gönderi yayınladı.

Uzun vadelileri “bölge sakini”, kısa vadelileri ise “turist” olarak tanımlayan metrik, turist sayısı sabit kalırken sadık yatırımcıların artmaya devam ettiğini ortaya koyuyor.

Verileri tarihsel olarak halving ve yükseliş piyasalarıyla karşılaştıran Burniske, yeni bir boğa sezonunun kapıda olduğu yorumunu yaptı. 250 binden fazla takipçili fenomenin paylaşımı görenleri heyecanlandırdı.

Bitcoin (BTC) Fiyatı

Lider kripto para birimi, Ağustos ayının ikinci haftasına nötr başladı. Bitcoin, daha önce kaybettiği paralel kanalın üzerine hareket etmediği takdirde teknik olarak bir boğa sezonu başlangıcı pek olası görünmüyor.

BTC an itibariyle 29.100$ civarında alıcı buluyor.

source site-3