Ünlü Analist Bu Altcoin İçin Uyardı! Manipülasyon Var

Kripto para dünyasında analistlerin altcoin uyarıları son derece dikkat çeken bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle MakerDAO’nun son dalgalanması manipülasyon endişelerine yol açıyor. Diğer taraftan gizemli bir fiyat artışı söz konusu. Bu artış sürecinde ünlü analist Ali Martinez Twitter sayfasından önemli bir paylaşım yaptı. Detaylara hep birlikte bakalım.

Altcoin MKR için gizemli bir fiyat artışı

Altcoin MakerDAO (MKR) şaşırtıcı bir şekilde %18’lik bir fiyat artışı yaşadı. MKR bu kazançların bir kısmını elinde tutmayı başarmış durumda. Ancak analist Ali Martinez’e göre, bu yükselişin ardında potansiyel manipülasyon olduğuna dair endişeler var. Ayrıca bu endişeler de giderek artıyor. Diğer taraftan son hareketlilik altcoinin gelecekteki yörüngesi üzerinde bir belirsizlik gölgesi oluşturuyor.

Kriptokoin.com olarak rakamlara daha yakından bakıyoruz. Dikkatleri çeken temel göstergelerden biri, hem borsa girişindeki hem de balina işlem sayısındaki eşzamanlı artış. Bu olağandışı artış, borsalardaki MKR arzında 10.000 MKR tokenine ulaşan kayda değer bir artışla aynı zamana denk geliyor. Buna göre piyasadaki bu arz akışı, altcoin MKR’nin fiyatının yükselmeye başladığı sırada meydana geldi.

Manipülasyon sorunu

Ali Martinez burada manipülasyon sorununa vurgu yapıyor. Altcoin MKR tokenlerinin borsalara ani akını ve artan balina faaliyeti var. Buna göre bu durum bazı piyasa gözlemcilerinin bu fiyat artışının planlı olup olmadığını sorgulamasına neden oluyor. Diğer taraftan kripto para piyasasındaki bu tür planlı hareketler, fiyat trendlerine bir öngörülemezlik unsuru getiriyor. Ayrıca traderlar ve yatırımcılar için önemli etkilere sahip olabiliyor.

CNBC Duyurdu: İşte Dikkat Çeken DAO Coinler!

Potansiyel fiyat manipülasyonuna ilişkin endişeler göz önüne alındığında, MKR yatırımcıları arasında giderek artan bir ihtiyat duygusu var. Şüpheli fiyat dalgalanmalarının ardından varlıkların keskin geri çekilmeler yaşaması alışılmadık bir durum değil. Bu nedenle, analist Ali Martinez MKR’nin yakında adımlarını geri çekebileceğine inanıyor. Potansiyel olarak 1.000 dolar veya daha düşük fiyat seviyelerini tekrar ziyaret edebileceğine vurgu yapıyor. Hatta analiste göre 900 doların akla yatkın bir hedef olduğu vurguları arasında yer alıyor.

Altcoin uyarısına dikkat

Altcoin MakerDAO’nun son dönemdeki fiyat artışı kripto para topluluğunun dikkatini çekmiş durumda. Ancak potansiyel manipülasyona ilişkin şüphe bulutu belirsizliğin devam etmesine neden oluyor.

Yatırımcılar fiyat hareketlerini yakından izlerken ve bu ilgi çekici destanda daha fazla gelişme beklerken önümüzdeki günler altcoin MKR için çok önemli olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1