Türklerin de Aldığı Altcoin Büyük Duyuru Yapacak!

Türk kripto para yatırımcıların sepetlerinde yer verdikleri bir altcoin projesi imalı bir paylaşım yaptı. ‘Büyük bir şey’in gelmekte olduğunu söyleyen Gitcoin, başka bir ayrıntı vermedi. Haberin token fiyatı üzerinde şimdilik ciddi bir etkisi olmadı. Bununla birlikte, günlük zirvelerden düşerken, yönünü yukarı çevirdi.

Çok büyük bir şey geliyor” diyen altcoin yükselişe geçti!

Gitcoin kendisini, açık internetin geleceğini geliştirmek için bir araya gelen kurucular, yaratıcılar ve protokollerden oluşan bir topluluk olarak tanımlıyor. Altcoin projesi, açık kaynak alanında gelişimi teşvik etmek için araçlar, teknolojiler ve ağlar da dahil olmak üzere Web3 için yeni altyapıyı destekleyen bir topluluk oluşturuyor. Gitcoin, kısa süre önce, resmi X (Twitter) hesabından bir paylaşım yaptı. Gitcoin ekibi, “Çok büyük şeyler geliyor.” diyerek toplulukta bir heyecan yarattı.

Altcoin projesi, paylaşımında daha fazla detaya yer vermedi. Bununla birlikte GTC, haberin ardından günlük zirvelerden düşerken, yönünü tekrar yukarı çevirdi. GTC, Gitcoin’in Mayıs 2021’in sonlarında piyasaya sürdüğü yönetişim tokeni. Token basın zamanında, günlük bazda %5,65 kazançla 1,13 dolardan işlem görüyor. GTC, haftalık zaman diliminde ise yaklaşık %12 artış kaydetti.

GTC günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Türklerin de Aldığı Altcoin Büyük Duyuru Yapacak!


source site-1