Türklerin Bolca Aldığı Altcoin, Mastercard Müjdesini Verdi!

FreshSupplyCoAu, bankalara ve Mastercard Ağına kolay ve sorunsuz bağlantı sağlayan Continuity API’sine Hedera’yı entegre etti. Bu gelişme altcoin projesi için önemli bir kilometre taşı anlamına geliyor.

Bu altcoin şimdi gelişmiş dijital çözümlere bağlandı

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, FreshSupplyCoAu, Hedera’yı Continuity API’sine entegre ederek büyük bir adım attı. FreshSupplyCoAu’yu dijital inovasyon alanında lider bir oyuncu olarak tanıyoruz. Altcoin projesi, gelişmeyi, resmi Twitter üzerinden duyurdu. Bu entegrasyon Hedera ağını geleneksel bankacılık ile ilişkilendiriyor. Ayrıca, Mastercard Ağı ile bağlantı kurarak erişim alanını genişletiyor. Bu ortaklık, kullanıcıların Mastercard Payment Gateway Services (MPGS) ve Web3 ve dijital varlık çözümleri de dahil olmak üzere gelecekteki Hedera Foundation projelerine erişmelerini sağlıyor. Böylece, Hedera’nın kullanılabilirliğini ve birlikte çalışabilirliğini geliştiriyor.

FreshSupplyCoAu’nun entegrasyonu, bireyler ve işletmeler için daha verimli, erişilebilir ve değerli deneyimlerin önünü açıyor. Merkezi olmayan Blockchain ile geleneksel finans arasındaki boşluğu dolduruyor. Böylece, sürtünmesiz uluslararası ticarete, güvenli ödemelere ve daha geniş bir finansal hizmet yelpazesine olanak tanıyor. Blockchain teknolojisini geleneksel finans ile birleştiren altcoin projesi, dijital çağda değer paylaşımı, takibi ve yönetiminde devrim yaratma potansiyeli sunuyor.

Hedera demokratik ilkeleri savunduğu için takdir aldı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Hedera’yı demokratik değerleri desteklemek için Blockchain teknolojisini kullanmaya olan bağlılığından dolayı takdir etti. Bakanlık, yayınladığı bir haber bülteninde Hedera’nın duruşunu takdir etti. Altcoin projesi, işletmeler, ticaret birlikleri, savunuculuk grupları, akademisyenler ve hükümet yetkililerini içeren bir demokrasi yuvarlak masa tartışması düzenlemeyi planlıyor. Amaç, dağıtık defter teknolojisinin (DLT) şeffaflığı nasıl artıracağını keşfetmek. Ayrıca, sivil hakları nasıl koruyacağına yönelik araştırmalar yapmayı hedefliyor.

Hedera, bireylerin ve işletmelerin güçlü merkezi olmayan uygulamalar (DApps) oluşturmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan ekonomi için en çok kullanılan, sürdürülebilir, kurumsal düzeyde halka açık bir ağ. Eski Blockchain tabanlı platformların karşılaştığı yavaş performans ve istikrarsızlık gibi bazı sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Bu doğrultuda geliştiricileri, daha adil, daha verimli bir sistem olarak tasarladı. Altcoin projesi, Ağustos 2018’de bir ilk kripto para teklifi (ICO) yoluyla finansman sağladı. Ayrıca, ilk olarak bir yıldan biraz daha uzun bir süre sonra Eylül 2019’da ana ağına açık erişim başlattı. ICO’nun bir parçası olarak yatırımcılar, platformun tokeni HBAR’ı mümkün olan en düşük fiyattan satın aldılar. Basın zamanında HBAR, haftalık bazda %2’nin üzerinde bir artışla 0,05368 dolardan işlem görüyor. HBAR’ın mevcut piyasa değeri 1,75 milyar dolar. Ayrıca altcoin projesi CoinMarketCap sıralamasında 32. sırayı işgal ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1