Türkiye ve Güney Kore’de Popüler Altcoinin Kurucusu, Coinbase’de Listeleme İhtimaline Dair Konuştu!

Solar (SXP), temsilcisi Elaine Egan ve kurucusu Nayiem Willems ile 1 Ağustos’ta üç “Bana Her Şeyi Sor” (AMA) oturumu düzenledi.

Soru cevap oturumları, Türkiye, Kore ve Global Telegram kanallarında gerçekleşti.

Soru cevap etkinliğinden öne çıkanlardan bazıları şunlar:

Willems, çeşitli ortaklıklar ve borsa anlaşmaları nedeniyle önümüzdeki 4.5 yıl boyunca Solar üzerinde çalışmaya kararlı olduğunu söyledi. Hedefinin, Solar’ın halihazırda karşılaştığı ve üstesinden geldiği zorlukları göz önünde bulundurarak CoinMarketCap’in ilk 50’sine, hatta ilk 20’sine ulaşmak olduğunu savundu.

Kurucunun açıklamasına göre Solar yeni bir işe alım gerçekleştirdi ve Core 5.0, SVM, District 53, Solar Card ve diğer ilgili projeleri geliştirmeye odaklanıyor. 3. çeyreğin Solar Card ve diğer birkaç Dokdo projesinin başlatılacağı çeyrek olması bekleniyor. Dördüncü çeyrekte ise Solar Core 5.0 piyasaya sürülecek.

SXP Kurucusu, Coinbase Listelemesi ile İlgili Gelen Soruyu Cevapladı

Solar kurucusu Willems, kripto para borsası Coinbase’de listelenme ihtimallerine dair sorulan soruyu şöyle cevapladı:

“Solar, araçlarını ve özelliklerini Blockchain entegrasyonunu kolaylaştıran bir Coinbase ürünü olan Rosetta ile uyumlu hale getirerek ABD pazarına hazırlanıyor. Solar ayrıca Coinbase ile derin bağlantıları olan birkaç Rosetta geliştiricisi ve VC ile temas halinde. Gelecekte bir Coinbase listesi için başvurmayı umuyoruz. Ayrıca başka bir potansiyel ABD borsası listeleme çalışması da var.”

Willems SXP’nin uzun bir süredir sözünü ettiği Solar Card hakkında da konuştu. Kurucu, kartın bu hafta nihai onaylama almasını ve ondan kısa bir süre sonra da kartları piyasaya süreceklerini iddia etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4