Topluluğun Desteği Shiba Inu Yakımlarını Körükledi: Yüz Milyonluk Yakım!

Shiba Inu yakımlarını takip eden Shibburn sitesine göre topluluk kısa sürede önemli bir yakım gerçekleştirmeyi daha başardı.

Yapulan yakım miktarı son 24 saatte 350 milyon SHIB‘e ulaştı. Bu yakımın yarısından fazlasının tek işlemde yapılması ise dikkat çekti. Bu yakım işleminde ortalama 233 token yakıldı.

Son 24 saat içinde topluluk toplam 349.012.147 Shiba Inu token’ı başarıyla yaktı ve bu yakımları 19 transferde gerçekleştirdi. Yakma işlemi neredeyse her saat gerçekleşti ve genellikle saatte iki ya da üç yakım anlamına geliyor.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere topluluğun yakım işlemleri SHIB’in dolaşımdaki arzını azaltmak ve fiyata olumlu etki etmek amacıyla gerçekleştirilmekte. Token’ların gönderildiği adresler bir daha kullanılamaz durumda oluyor.

shiba inu haberleri

Shibarium Layer-2 blok zincirinin lansmanı yaklaşırken, Shibarium ana ağındaki işlemlerin başlaması SHIB yakımlarına sürekli katkı anlamına geleceği için topluluğı heyecanlandırmaya devam ediyor.

Şimdiye kadar Shibarium, DEXTools uygulaması tarafından entegre edildi ve kullanıcılarının doğrudan Shibarium’da kripto ticareti yapmasına olanak tanıdı.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7