The Walking Dead Destinies ön sipariş fiyatı belli oldu

Aslen çizgi romandan uyarlanan ancak ondan daha popüler hale gelen AMC’nin The Walking Dead dizisinden uyarlanmış olan bir oyun geleceğini daha önceden duyurmuştuk. The Walking Dead Destinies, ön siparişe açıldı!

The Walking Dead Destinies Türkiye önsipariş fiyatı beklediğimiz gibi…

GameMill Entertainment’ın yakında çıkacak aksiyon oyunu The Walking Dead: Destinies, 14 Kasım’da tüm platformlar için piyasaya sürülecek. Oyun, hayranların AMC’nin The Walking Dead dizisindeki olayları yeniden yaşamasına ve yeniden yazmasına olanak tanıyacak.

Yeni oyun, oyuncuların TV dizisinin yerleşik hikayesinden uzaklaşmasına ve nereye gideceklerini, kiminle birlik olup olmayacaklarını ve zombi kıyametinden nasıl kurtulacaklarını seçmelerine izin verecek.

GTA tarzı The Walking Dead oyunu geliyor: Rick Grimes’ı yöneteceğiz!

GTA tarzı The Walking Dead oyunu geliyor: Rick Grimes’ı yöneteceğiz!

Yepyeni bir sızıntıya göre The Walking Dead ’in üçüncü şahıs nişancı bir oyunu geliyor. Gelin sızıntının detaylarına bir bakalım.

Oyunun kutulu versiyonu bugün itibariyle ön siparişe açıldı. Amazon’dan erişebileceğiniz ve görebileceğiniz gibi oyunun fiziksel kopyası şu anda PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox Series X|One için ön satışta. Türkiye fiyatı 1.332,65 TL olarak belirlenmiş.

Tabii bu fiyatın böyle olmasının en büyük sebebi fiziksel kopya olması, buna ek olarak oyunun ön sipariş aşamasında olması. Dijital ön siparişler açıldığı zaman fiyatı bundan daha düşük, oyun çıkış yaptığı zaman ise dijital sürümü daha düşük bir fiyat etiketine sahip olacaktır.

SDNShiftdelete.net

Zaten PlayStation 2 döneminden kalma grafik ve animasyonlara sahip bir oyun için bu kadar fazla para istenmemeli, ülkemizdeki dolar kuru ne olursa olsun. Bu arada bu fiziksel kopyalarda herhangi bir bonus öğe vesaire de bulunmuyor.

Oyun, Rick Grimes’ın terk edilmiş bir hastanede uyanıp dünyanın aylaklar tarafından istila edildiğini keşfettiği ikonik andan başlayarak TV dizisinin ilk dört sezonundaki olayları takip eden bir üçüncü şahıs aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Oyuncular baştan dördüncü sezon sonuna kadar hikayede kendi yollarını çizecek ve kampın aylak ordularını savuşturmasına yardımcı olmak için Shane, Daryl ve Michonne gibi diziden 12’ye kadar oynanabilir karakterden oluşan bir ekip kuracaklar.

The Walking Dead sevenlere müjde: Yeni diziler geliyor!

The Walking Dead sevenlere müjde: Yeni diziler geliyor!

Zombi dünyasının en sevilen dizisi The Walking Dead, Daryl Dixon ve Rick Grimes karakterlerine odaklanacak dizileri duyurdu.

Açık uçlu tasarım oynanışa da uzanıyor; oyuncular oyunun pek çok mekanında gizlice ilerlemeyi ve yiyecek arayıp bulmayı ya da çeşitli silahlar kullanarak zombi ordularıyla kafa kafaya çarpışmayı seçebilecekler.

The Walking Dead: Destinies 14 Kasım’da PC, Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S ve Xbox One için piyasaya çıkıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

source site-28