Terra’nın Web Sitesi Hacklendi! Geliştiricilerden Uyarı Geldi!

Terra’nın resmi web sitesi bir kimlik avı sitesiyle değiştirildi ve dijital varlıklara yönelik potansiyel bir tehdit oluşturuyor.

Terra Resmi Web Sitesi Ele Geçirildi

Terra kullanıcıları, bir kimlik avı tuzağına dönüşen resmi siteyle etkileşime geçmemeleri konusunda uyarıldı.

Resmi Terra Twitter hesabından yapılan paylaşımlara göre, kullanıcıların tam erişimi teyit eden yeni güncellemeler sağlanana kadar terra(dot)money alan adıyla etkileşime girmekten kaçınmaları isteniyor.

Olayın ardından resmi Terra hesabı, kullanıcılarına güncellemeler için yalnızca resmi iletişim kanallarına, yani X (eski adıyla Twitter), Discord ve Telegram’a başvurmalarını tavsiye ederek bu belirsizlik döneminde güvenilir bir bilgi kaynağı sağlıyor.

Bir Terra geliştiricisi olan Kiruse tarafından bildirildiği üzere, kimlik avı sitesi resmi Terra web sitesi gibi görünerek kullanıcılardan hassas bilgileri almaya çalışıyor.

Kötü niyetli site, standart güncelleme açılır penceresini taklit ediyor gibi görünerek kullanıcıları anahtarlarının ve fonlarının güvenliği için risk oluşturan anahtar ifadelerini ifşa etmeleri için kandırıyor.

Durum ortaya çıktıkça, kullanıcıların olası kayıpları önlemek için Terra Station Cüzdanlarını güncellemekten kaçınmaları tavsiye edildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4