Terra (LUNA) ve Terra Classic (LUNC) Kullanıcılarına Airdrop İddiası!

Batık kripto para şirketi Three Arrows Capital’in dolandırıcılıkla suçlanan kurucusu Su Zhu tarafından kısa bir süre önce başlatılan kripto para borsası OPNX, Terra (LUNA) ve Terra Classic (LUNC) sahiplerine memecoin airdrop’u yapacağını açıkladı.

Bununla birlikte OPNX platformu, kurucularının geçmişi nedeniyle eleştirilerin hedefinde ve kurucuların ABD’de haklarındaki bir mahkeme celbine yanıt vermediği biliniyor.

OPNX Twitter hesabı tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni token kısa bir süre önce Terra ekosistemi çöküşünde Terra taraftarlarına göre yanlış bilgiler yayarak çöküşü tetiklediği iddia edilen FatMan Terra isimli Twitter analistinin başka kullanıcı adlarıyla paylaştığı mesajların ortaya çıkmasının ardından oluşturuldu.

FatMan Terra, başka kullanıcı adlarıyla ırkçı söylemlerde bulunmak ve Terra çöküşü döneminde sağladığı bilgilerin dayanağı olmadığı yönünde iddialar ile Twitter’da gündemine gelmişti.

OPNX, FatMan Terra’nın Terra ekosistemine zarar verdiği gerekçesiyle LUNA ve LUNC sahiplerine bu hafta FatManTerra Justice Token dağıtımı yapacak. Dağıtımın nasıl olacağına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

OPNX bu tokenin bir memecoin olarak çıkarılacağını ve herhangi bir içsel değer taşımayacağını söyledi.

Buna ek olarak, FatMan Terra’nın kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda yakında gizli bilgilerini paylaşacağını iddia ettiği Rollbit (RLB) kullanıcılarına da dağıtım yapılacak. FatMan Terra’nın Rollbit hakkında paylaşım yapacağını açıklaması sonrasında FatMan Terra’nın diğer kullanıcı adlarıyla paylaştığı mesajlar Rollbit kurucusu tarafından ortaya çıkarılmıştı.

Bununla birlikte FatMan Terra ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında OPNX’i, kendi adını kullanarak yeni bir dolandırıcılık yapmakla suçladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4