Talihsiz Balina Binance’e Yüklü Miktarda Altcoin Gönderdi: Fiyatı Düşürdü! Satarsa 1.38 Milyon Dolar Zarar Edecek

Binance’e bir saat önce token başına 1.029 dolardan 4 milyon LQTY token yatıran bir balina, bunları şimdi satmaya karar verirse 1.38 milyon dolar yani %25’lik büyük bir kayıpla karşı karşıya kalacak. Balina, bu LQTY tokenlarını 15 ve 14 Temmuz tarihlerinde, yani 25 gün önce Binance’ten token başına ortalama 1.37 dolardan toplamış ve toplam 5.49 milyon dolar harcamıştı.

LQTY, kullanıcıların teminat olarak Ethereum karşılığında faizsiz kredi çekmelerine olanak tanıyan merkeziyetsiz bir borçlanma protokolü olan Liquity’nin yönetim tokeni olarak biliniyor. LQTY sahipleri, sistemin gelirinden pay almak ve yönetim kararlarına katılmak için tokenlerini stake edebilirler.

CoinGecko’ya göre balinanın yatırdığı para, şu anda token başına 0,99 dolardan işlem gören LQTY için %3.67’lik bir fiyat düşüşünü tetikledi. Balinanın cüzdan adresi, ilk 0.5 ETH’sini 14 Temmuz’da Binance’ten aldığını ve henüz LQTY dışında herhangi bir tokenla işlem yapmadığını gösteriyor.

LQTY fiyatı 16 Kasım 2021 yılında ulaştığı 62.97 dolar seviyesinden büyük bir kayıp ile bu yazının yazıldığı anlarda bu seviyeden %98.39 daha düşük bir seviyeden işlem görüyor.

LQTY fiyatında balinanın hareketiyle gelen düşüşü gösteren günlük grafik.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4