Sürpriz Altcoin Eylül Başından Bu Yana Faaliyetlerinde Patlama Yaşıyor

Açık web uygulamaları için merkeziyetsiz bir platform olan Near Network (NEAR), faaliyetlerinde Eylül 2023’te bir patlama yaşadı.

Resmi istatistiklere göre, ağ günde son zamanlarda günde ortalama 1.9 milyona yakın işlem gerçekleştirdi ve günlük aktif hesap sayısı 730.000’den fazla oldu.

5 Eylül’de ağ, toplam işlemler, aktif hesaplar ve gaz kullanımı gibi çeşitli ölçümlerde yeni zirvelere ulaştı.

Bu büyümenin ana etkenlerinden biri, yapay zeka odaklı satış ekosistemi Cosmose AI’nin bir parçası olan blok zinciri tabanlı bir sadakat programı olan KAI-Ching oldu. KAI-Ching, kullanıcıların Sephora, Starbucks ve Nike gibi binlerce çevrimiçi ve çevrimdışı mağazada ödüller kazanmasına ve kullanmasına olanak tanıyor.

Program son iki hafta içinde Near Network kripto para ağında 14.88 milyon işlem gerçekleştirerek platformdaki en popüler uygulamalardan biri haline geldi.

NEAR üzerindeki günlük işlem sayısını gösteren grafik.

Bununla birlikte son aktivite artışı, NEAR altcoin fiyatında kendisini çok gösteremedi. Token son bir haftada yalnızca %1.95 değer kazandı ve bir ay önceki seviyesine göre %14 düşüş ile 1.15 dolardan işlem görüyor.

NEAR, 17 Ocak 2022 tarihinde 20.42 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4