Stoklayın! Bu 4 Altcoin Patlama Yapabilir

Kripto para piyasası düşük momentumla yönsüz bir görünüme sahip. Lider kripto Bitcoin, 29 bin doların etrafında dolaşmakla meşgul. Bununla birlikte, analistler yükseliş bekledikleri 4 altcoin projesini paylaşıyor.

Analist: Yatırımcılar bu altcoin stoklamaya başlasın!

Altcoin Sherpa takma adlı kripto analistine göre, yatırımcıların bir miktar Solana biriktirmesi iyi bir fikir. Analist paylaşımında, SOL’un bir sonraki boğa piyasası sırasında “iyi iş çıkaracağına” inandığını söylüyor.

Bu arada SOL’un geçtiğimiz işlem gününde fiyatının yükseldiğini gören birkaç kripto paradan biri olduğunu belirtti. Altcoin, aynı zamanda ilk 10 kripto arasında bu süre zarfında fiyat artışı yaşayan tek kriptoydu.

ALGO fiyatında büyük yükseliş işareti

ALGO tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,28 dolardan %96,62 düştü. Bununla birlikte, Kripto analisti Sohrab Khawas’a göre 0,10 dolar psikolojik işaretindeki kayda değer satın alma baskısı, sağlam bir dip desteğine yol açtı. Altcoin fiyat hareketi, 50 günlük EMA ve direnç trend çizgisinden gelen sürekli dirençle azalan bir üçgen modeli oluşturdu. Bununla birlikte, RSI çizgisindeki yükseliş sapmasıyla birlikte 0,10 dolar işaretinden gelen çoklu geri dönüşler nihayet yükselişin kırılmasına yol açtı.

‘Morning Star’ formasyonunu takiben altcoin fiyatında 0,10 dolar seviyesindeki son %4,96’lık sıçrama, yükseliş üçgeni formasyonunun kırıldığına işaret ediyor. Dahası, kopuş mumlarını destekleyen işlem hacmindeki artış, uzun süreli bir yükseliş trendini öngörüyor. Teknik göstergeler, yaklaşan ALGO fiyat trendi için yükseliş bakış açısını koruyor. Günlük RSI çizgisi, yükseliş sapması ile yükseliş trendini sürdürüyor. Ayrıca, yarı yolu geçmeye hazırlanıyor. Benzer şekilde, stokastik RSI çizgileri de yükseliş geçişinin ardından yükseliş trendini sürdürüyor. İyimser olarak, koparma rallisinin 0,1414 dolardaki % 50 Fibonacci seviyesine ulaşması mümkün. Diğer taraftan, erken bir geri dönüşle yükseliş patlamasının yeniden test aşaması olası.

Shiba Inu girişlerinde dudak uçuklatan artış

IntoTheBlock verilerine göre, Shiba Inu’nun büyük holder’larının girişi %2,210 gibi şaşırtıcı bir oranda arttı. Bu artış son yedi gündeki büyümeyi temsil ediyor. IntoTheBlock’un Büyük Holder’lar Girişi metriği, balinalara veya büyük sahiplere ait adreslere akan fonları haftalık, aylık veya yıllık olarak izler. Altcoin için büyük sahip girişlerindeki artış iki şeyden birine işaret eder. Bunlardan birincisi, büyük adresler veya balinalar önemli fiyat düşüşlerinden sonra toplu alım yapmayı tercih ediyordur. Bu da büyük sahip girişlerinin piyasanın dip noktalarına işaret ettiği anlamına gelir.

Altcoin
SHIB Büyük Sahipler Giriş Artışı. Kaunak: IntoTheBlock

İkinci, büyük sahip girişlerindeki önemli bir artış, güçlü bir satın alma faaliyetinin gerçekleşmekte olduğunu gösterir. Bu mümkün. Çünkü bu adreslerin çoğu merkezi borsalardan alım yapıyor ve daha sonra alımlarını soğuk depoya aktarıyor. SHIB şu anda kar alımları nedeniyle bir fiyat düşüşü yaşıyor. Bu yüzden, altcoin için her iki senaryo da makul görünüyor.

Bu altcoin, uzun vadede 31 dolara yükselecek!

Kripto para YouTube kanalı Cheeky Crypto’dan bir analist, Cardano (ADA) fiyatının uzun vadede potansiyel olarak 31 dolara yükseleceğini öngörüyor. Ancak analist, bundan önce altcoin için daha fazla olumsuz fiyat hareketi bekliyor. Analistin ADA için yükseliş görünümü, DeFi analiz platformu DeFi Llama’nın verilerine göre Cardano ekosistemi için dolar cinsinden toplam kilitli değerin (TVL) bu yıl katlanarak artmasından kaynaklanıyor. Analist, ADA fiyatının düşmesine rağmen kilitlenen toplam değerin arttığına dikkat çekiyor. Bu nedenle, bu istatistiğin etkileyici olduğunu belirtiyor.

Altcoin
ADA için günlük grafik. Kaynak: TradingView

Analiz sırasında Cardano’nun TVL’si 600 milyon ADA’nın hemen altındaydı. Ardından analist, önümüzdeki haftalarda altcoin için patlayıcı fiyat hareketi öngörüyor. Bu ciddi fiyat hareketinin gerçekleşmesi halinde, muhtemelen ADA’nın 31 dolara kadar yükseleceğini söylüyor. Analist, bunun ADA fiyatı için iddialı bir hedef olduğunu kabul ediyor. Bu nedenle, 3,48 – 10,50 dolar arasında daha muhafazakâr bir yukarı yönlü hedef de paylaşıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1