Stablecoin Protokolü Harbor Hack Saldırısına Uğradı: LUNA Dahil Bazı Havuzlarda Kayıp Var

Cosmos ekosistemi üzerine inşa edilmiş bir çapraz zincir stablecoin protokolü olan Harbor Protocol, birkaç vaulttan fonları çalan kimliği belirsiz bir hacker tarafından saldırıya uğradı.

Geçtiğimiz birkaç saat içinde meydana gelen saldırı, stable-mint ve stOSMO, LUNA ve WMATIC vaultlarını etkiledi.

Harbor Protocol ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırgan tüm eylemleri gerçekleştirmek için comdex1sma0ntw7fq3fpux8suxkm9h8y642fuqt0ujwt5 adresini kullandı. Ekip şu anda meydana gelen toplam kayıpları hesaplamanın yanı sıra saldırıyı araştırmak ve fonların izini sürmek için çalışıyor.

Harbor Protocol Ekibi, Saldırgan ile Pazarlık Etmeye Hazır

Açıklamada ayrıca saldırgana, en uygun ve kullanıcıları ile kripto para topluluk üyelerini etkilemeyecek bir çözüm bulmak için görüşmelere açık oldukları için kendilerine ulaşması çağrısında bulunuldu. Ekip, bu sorunu çözme ve etkilenen kullanıcılara tazminat ödeme konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

Harbor Protocol, kullanıcıların Cosmos, Terra, Polygon ve Ethereum gibi farklı blok zincirlerinden teminat kullanarak USD, EUR, GBP, JPY ve CNY gibi çeşitli itibari para birimlerine sabitlenmiş stablecoin mint etmelerine olanak tanıyan bir protokol.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4