Spot Bitcoin ETF’i Onaylanacak Mı? Grayscale’den İşe Alım Hamlesi!

Ünlü Bitcoin fonu Graysacale SEC’e en büyük yatırım aracı olan GBTC’yi spot Bitcoin ETF‘ine dönüştüme başvurusu yapmıştı ancak SEC bu başvuruyu kripto para piyasalarının dolandırıcılık ve manipülasyon için çok olgun olduğunu söyleyerek Haziran ayında reddetmişti.

Grayscale, SEC’in ret kararını mahkemeye taşımıştı.

Bu noktada ise dava ile ilgili kararın yakın bir tarihte açıklanması beklenirken piyasa SEC’in artık spot bir Bitcoin ETF’ini onaylamasını bekliyor.

Bu noktada Grayscale’den bir hamle geldi.

Grayscale yaptığı açıklamada Grayscale’in Borsa Yatırım Fonu (ETF) işinin gelişimini desteklemek için yetenekli, analitik ve proaktif bir kıdemli ETF uzmanı aradığını duyurdu.

“Grayscale Investments, Grayscale’in Borsa Yatırım Fonu (ETF) işinin gelişimini desteklemek için yetenekli, analitik ve proaktif bir Kıdemli ETF uzmanı arıyor.

Kıdemli uzman, Grayscale’in ETF ekibine ürün stratejisi, fikir oluşturma, listeleme ve lansman sonrası destek dahil olmak üzere ürün yaşam döngüsünün tüm aşamalarında yardımcı olacaktır.”

Grayscale açıklamasında ETF uzmanının sorumluluk alanı dışında istedikleri deneyim konusunda da ayrıntıları paylaştı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4