Son Günlerde Yüzde 200 Yükseliş Yaşayan Bu Altcoinde Satışlar Başladı! Fiyata Nasıl Etki Edecek?

Son bir kaç günde %200’ü aşan yükselişiyle yatırımcıların dikkatini çeken merkeziyetsiz bir kuruluş olan Yield Guild Games’in (YGG) yerel tokeni YGG 0,20 dolar seviyelerinden 0,66 dolar seviyelerine kadar çıktı.

Bu yükselişin ardında dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in YGG’yi vadeli işlemlerde listelemesinin yer aldığı konuşulurken, kurumsal yatırımcılar YGG satışlarına başladı.

Bu noktada satış işlemlerini takip eden platform Lookonchain, YGG’nin ilk yatırımcılarından biri olan bir piyasa yapıcı ve likidite sağlayıcı olan DWF Labs’ten sonra başka yatırımcıların da YGG satmak üzere olduğunu paylaştı.

Lookonchain, Wintermute Trading ve Youbi Capital’in Binance’e ve diğer borsalara milyonlarca YGG yatırdığını söyledi.

Wintermute cüzdanı son 4 gün içinde borsalara toplam 11,1 milyon YGG (6,7 milyon dolar değerinde) yatırırken, Youbi Capital ise Binance’e 1 milyon YGG yatırdı.

“Fiyatı son 7 günde yaklaşık %250 artan YGG’de yatırımcılar dampinge devam ediyor.

Wintermute Trading cüzdanı son 4 gün içinde borsalara toplam 11,1 milyon YGG (6,7 milyon dolar değerinde) yatırdı. Ve şu anda elinde yaklaşık 2,5 milyon YGG (1,5 milyon dolar değerinde) tutuyor.

Youbi Capital 9 saat önce Binance’e 1 milyon YGG (613.000 dolar değerinde) yatırdı ve şu anda elinde 11.6 milyon YGG (7,11 milyon dolar değerinde) tutuyor.”

YGG yazım esnasında 0,5497 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com


source site-4