Son Dakika: İddiaya Göre Twitter (X), Uygulamanın İçinde Bir Borsa Başlatmayı Amaçlıyor

Semafor’un haberine göre Twitter, uygulama içinde bir ticaret platformu oluşturmak için bir finansal veri şirketi arıyor.

Geçtiğimiz haftalarda büyük şirketlere gönderilen ve finansal içerik, gerçek zamanlı hisse senedi verileri ve diğer özellikler için teklifler isteyen bir plan talebine göre, “Gerçek zamanlı bilgi, özellikle yatırım dünyasında önemli bir güç”.

X’in diğer şirketlere gönderdiği teklifte şu ifadeler yer aldı:

“X’in sunduğu şey: “yüz milyonlarca yüksek nitelikli kullanıcıya” ulaşma olanağı. Sunmadığı şey: herhangi bir ücret talebi.”

Talepte, ilgilenen teklif sahiplerinin projeye ne kadar para ayıracaklarını belirtmeleri isteniyor. Geçen hafta teslim edilmesi gereken teklifleri hangi firmaların sunduğu belli değil.

Şirketin sahibi Elon Musk, X’i Çin’deki WeChat, Endonezya’daki Gojek, Singapur’daki Grab ve Afrika’daki Gozem gibi tek bir uygulamada yemek teslimatı, araç çağırma, ödemeler, yatırım ve hatta kimlik doğrulama gibi tüketici hizmetlerinin bir karışımını sunan ilk Batılı süper uygulama olarak gördüğünü söylemişti.

Musk geçen yıl bir şirket toplantısında “Çin’de WeChat’in içinde yaşıyorsunuz” demişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4