Son Dakika: Güney Kore’nin En Büyük Kripto Para Borsası Upbit, Yeni Bir Altcoini Listeledi! Fiyat Ani Sıçradı

Kripto para borsası Upbit, 10 Ağustos 2023 tarihinde BTC piyasasına yeni bir dijital varlık eklediğini duyurdu: Stargate Finance (STG).

Duyuruya göre, STG para yatırma desteği duyurudan sonraki 3 saat içinde başlayacak ve STG yalnızca Ethereum ağından para yatırma işlemlerini destekleyecek.

STG için alım satım desteği 10 Ağustos 2023 tarihinde saat 09:00 başlayacak ve başlangıçta yaklaşık 1 saat boyunca alım satım emirleri, piyasa fiyatı ve limit emirleri üzerinde bazı kısıtlamalar olacak.

Upbit ayrıca üyelerine dijital varlıklarla ilgili yatırım risklerini ve mevduat notlarını hatırlattı. Dijital varlıklara yapılan yatırımlar, spekülatif talep ve yurtiçi ve yurtdışındaki düzenleyici ortamdaki değişiklikler nedeniyle keskin fiyat dalgalanmalarına maruz kalabilir.

STG (Stargate Finance), Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Solana, Avalanche, Fantom gibi çeşitli blok zincirlerini birbirine bağlayan bir çapraz zincir köprü protokolü oluşturmayı amaçlayan bir projedir.

STG, kullanıcıların varlıklarını düşük ücretler ve yüksek güvenlikle farklı zincirler arasında aktarmalarına olanak tanır ve ayrıca geliştiricilerin zincirler arası DApp’ler ve hizmetler oluşturmaları için bir platform sağlar.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4