Son 1 Ayda Ne Kadar Terra Classic (LUNC) Tokeni Yakıldı? Bu Hızla Eski LUNA Arzına Düşmesi Ne Kadar Sürecek?

Terra Classic (LUNC) için yakım miktarları açıklandı. Son verilere göre geçtiğimiz yedi günde yakılan LUNC miktarı yaklaşık olarak 73 milyon oldu.

Son bir aylık veri incelendiğinde ise toplamda 201 milyon LUNC’un yakım adreslerine gönderildiği görülüyor.

Terra Classic fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda 0.00006337 dolar işlem görüyor ve bu fiyat baz alındığında bu ay toplam yakılan LUNC miktarı 12.000 dolar gibi oldukça düşük bir miktara tekabül ediyor.

Haftalık olarak ise yaklaşık olarak 4.626 dolarlık LUNC tokeni yakıldı.

Do Kwon’un kurucusu olduğu asıl token olan Terra’nın (LUNA) maksimum arzı yaklaşık olarak 350 milyon LUNA’ydı. Mevcut yakım verilerini baz aldığımızda, LUNC’un çöküş öncesi LUNA arzına ulaşması için 28.931 kez daha aylık yakımdan geçmesi, yani 2410 yıl daha geçmesi gerekiyor.

2022 yılının Mayıs ayında yaşanan Terra çöküşü sırasında Do Kwon’un liderlik ettiği kripto para şirketi Terraform Labs, UST tokeninin 1 dolara olan sabitini koruyabilmek amacıyla trilyonlarca LUNA tokeni basmış ve fiyatın neredeyse sıfırlanmasına neden olmuştu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4