Solana Kurucusundan Bitcoin Boğalarına SOL Tavsiyesi! “Daha Hızlıyız!”

ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong kripto para düzenlemeleri için adımlar yapmaya devam ediyor.

Bu noktada Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan Coinbase CEO’su kripto paralar için bir sonraki adımın kripto ödemelerini küresel olarak anında ve ücretsiz hale getirmek olduğunu belirtti.

Kripto topluluğundan bu konuda yardım isteyen Armstrong, herkesin çok çalışması gerektiğini söyledi.

“Kripto için bir sonraki adım, ödemeleri küresel olarak anında ve ücretsiz yapmaktır.

Bu, hepimizin çok çalışmasını gerektirecek.

Bu noktada sihirli eşik, ortalama ödemenin 1 sentin altında alınması ve 1 saniyenin altında onaylanması olacaktır.

Bunu başarabilirsek, daha fazla ödemenin kriptoya geçtiğini göreceğimizi düşünüyorum.

Bugün kripto, küresel ödeme altyapısını iyileştirme potansiyeline sahiptir, ancak büyük ölçüde hala 1. katmana takılıp kaldığımız için henüz bu vaadini yerine getirmedi.”

Coinbase CEO’sunun bu paylaşımına Block kurucu ortağı Jack Dorsey ve MicroStrategy kurucusu Michael Saylor da yorum yaptı.

Ünlü Bitcoin maksimalistleri olan Dorsey ve Saylor Coinbase’e daha hızlı ödemeler ve daha iyi altyapı için Bitcoin Lightning Network‘ü borsaya entegre etmesini tavsiye etti.

Ancak Solana (SOL) kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, Saylor ve Dorsey ile aynı fikirde olmadığını Solana’daki USDC’nin 1,3 saniyelik ortalama onay süresiyle Bitcoin Lightning Network’ten daha hızlı ve daha ucuz olduğunu savundu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4