Sıcak Gelişme: Yargıç, Tether’a 2021 Yılında Açılan Toplu Davanın Reddine Karar Verdi

Tether’ın resmi blog sayfasında paylaşılan bilgiye göre bugün, New York Güney Bölgesi ABD Bölge Mahkemesi Baş Yargıcı Laura Taylor Swain, Matthew Anderson ve Shawn Dolifka tarafından Tether ve Bitfinex şirketlerine karşı açılan toplu davayı tamamen reddeden bir emir içeren 6 sayfalık kapsamlı ve keskin bir karar yayınladı.

Şirket “yasadışı ve aldatıcı” uygulamalarla suçlanırken, davacılar stablecoinin yeterli dolar rezerviyle bire bir desteklendiği konusunda yalan söylediğini ve rutin denetimlerden geçemediği bilgisini “gizlediğini” iddia ediyordu.

Mahkeme, davacıların şikayetinin “USDT’nin gerçek değerinin azaldığını” gösteren hiçbir olgu içermediği için “makul zarar iddialarından” yoksun olduğu yönünde karar verdi.

Tether’a göre toplu dava başvurusunun tamamının davanın bu çok erken aşamasında reddedilmesi, davacıların iddialarının herhangi bir yasal değerden yoksun olduğu gerçeğini vurguluyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4