Sıcak Gelişme: Shiba Inu’nun (SHIB) Katman 2 Çözümü Shibarium Hayata Geçti!

Shiba Inu (SHIB), Ethereum üzerinde çalışan ve SHIB tokenlerini ücret olarak kullanan bir katman-2 blockchain ağı olan Shibarium’un piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Shibarium, Shiba Inu’nun bir memecoinden daha fazlası olma ve tokenlerine daha fazla fayda sunma vizyonunun bir parçası. Ağ dört tokeni destekleyecek: SHIB, LEASH, BONE ve TREAT.

Lansmanın ardından SHIB fiyatında ani düşüş yaşandı.

Shiba Inu’dan bir temsilciye göre, Shibarium testnet aşamasında 21 milyondan fazla cüzdan oluşturdu ve bu da topluluktan yüksek düzeyde ilgi ve talep olduğunu gösteriyor.

Shytoshi Kusama takma adını kullanan Shiba Inu’nun baş geliştiricisi, Shibarium’un herhangi bir blok zinciri projesi için gerekli olan topluluk ve merkeziyetsizlik ilkelerine dayandığını söyledi. Shibarium’un blockchain alanındaki fikirler, mallar, hizmetler ve fırsatlar dünyasını keşfetmek isteyen kullanıcılar için benzersiz ve yenilikçi bir deneyim sunmayı amaçladığını da sözlerine ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4