Sıcak Gelişme: DCG, Genesis’in İflas Davasındaki Talepleri Karşılamaya Çok Yakın Olduğunu Açıkladı!

Son dakika bilgisine göre, Digital Currency Group (DCG), hissedarlarıyla paylaştığı mektubunda, yan kuruluşu Genesis hakkındaki Chapter 11 iflas davalarındaki talepleri çözümlemeye çok yakın olduklarını söyledi.

Haziran 2022’de, Genesis’ten 2 milyar doların üzerinde Bitcoin ödünç alan bir kripto para hedge fonu olan Three Arrows Capital, piyasadaki volatilite ve marj çağrıları nedeniyle çökmüştü.

Bu durum, varlık ve yükümlülüklerinin çoğunu silmek zorunda kalan Genesis için büyük bir kayıpla sonuçlanmıştı. Genesis, Gemini ve Earn kullanıcıları da dahil olmak üzere alacaklılarına milyarlarca dolar borçluydu.

Ocak 2023’te Genesis, borcunu yeniden yapılandırmak ve varlıklarını satmak için New York’ta iflas koruma başvurusunda bulunmuştu. Ancak süreç, DCG ve Gemini arasında, DCG’nin Genesis’ten zararlar sonucunda üstlendiği bazı yükümlülüklerin değerlemesi ve muamelesi konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle durmuştu.

DCG, iflas davalarının “yakında” çözüleceğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4