Shıba Inu Yeni Özelliğini Duyurdu! Meme Coin Statüsünden Çıkacak Mı?

Elon Musk‘ın desteklediği Dogecoin’den (DOGE) sonra en popüler mem coin olan Shiba Inu gelişmeye devam ediyor.

Coindesk’e konuşan bir Shiba Inu geliştiricisi, yaklaşmakta olan Shibarium katman 2 blok zinciri de dahil olmak üzere gelecekteki tüm Shiba Inu projelerine dijital kimlik ekleneceğini söyledi.

Geliştirici Shiba Inu’nun kullanıcılar ve hükümetler nazarındaki imajını daha da güçlendirme adına dijital kimlik hizmetlerinin tüm SHIB uygulamalarına bağlanacağını belirtti.

“Shiba Inu ekosistemi, SHIB kullanıcıları ve hükümetler arasındaki güveni güçlendirmek için tüm uygulamaları blockchain tabanlı bir dijital kimliğe bağlayacak.

Bu, Shiba Inu’nun meme coin statüsünden kurtulma ve blockchain pazarında ciddi bir DeFi yarışmacısı olma yönündeki en son girişimidir.”

Ayrıca Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama da; “Merkeziyetsiz dijital güven ve uluslararası kimlik doğrulamada yeni bir küresel standart için zemin hazırlıyoruz. Bu şekilde, Shibarium yeni bir dijital çağın habercisi olacak.” dedi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4