Shiba Inu (SHIB) Ekbi Shibarium Hakkında Açıklama Yaptı!

Shibarium katman-2 blok zinciri 16 Ağustos 2023’te piyasaya sürüldü ancak teknik sorunlar yaşadı. 1,7 milyon dolarlık ETH’nin, Shibarium çapraz zincir köprüsünde kilitlenmesi yatırımcıları endişeye sürükledi. Köprü haricinde kriptoseverler yeni projenin pek de sağlıklı olmayan bir kullanıcı deneyimi sunduğu konusunda şikayetçi.

Shiba Inu ekibi, Shibarium lansmanının ardından bu durumları açıklayan bir mesaj paylaştı. Geliştiriciler, beklediklerinden yüksek ilgi nedeniyle ağın ilk lansmanı sırasındaki teknik sorunlar yaşadıklarını belirtti.

SHIB lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium ile herhangi bir köprü sorunu olmadığını ve ağın yalnızca canlıya geçtikten sonra çok sayıda işlem ve kullanıcı akışı nedeniyle çöktüğü yorumunu yaptı.

Ekip yaptığı son açıklamada, Shibarium’un operasyonlarını daha fazla aksaklık olmadan ağda daha yüksek trafik sağlamak için destek aldıklarını vurguladı. SHIB geliştiricisi Kaal Dhairya, gelişmeler hakkında Shiba Inu topluluğunu yakın zamanda bilgilendireceğini belirtti.

Dhairya ayrıca Shiba Inu geliştiricileri arasında sosyal medyada dolaşan dahili bir konuşmayı gösterdiği iddia edilen ekran görüntüsü hakkında konuştu. Geliştirici, görüntülerin sahte olduğunu ve gerekli birimlere şikayet için başvurduklarını söyledi.

source site-2