Shiba Inu Rallisi Mi Geliyor! Beklentileri Yükselten Hamle

“SHIB ordusu” olarak bilinen Shiba Inu topluluğu, Ağustos ayında aylık SHIB yakımlarını Temmuz ayına kıyasla iki katına çıkardı. Buna göre kayda değer bir başarı elde etti. SHIB tokenlerinin dolaşımdan önemli ölçüde azaltılması kripto para dünyasında büyük ilgi görüyor. Çünkü konunun fiyat ile bir korelasyonu söz konusu. Detaylara bakalım.

Ağustos ayı Shiba Inu yakımı: Devasa rakamlar söz konusu

Shibburn kripto takipçisi yakın zamanda attığı bir tweet’te, Ağustos ayı boyunca 763 ayrı işlemle 5.715.986.938 Shiba Inu tokeninin “ölü cüzdanlara” aktarıldığını bildirdi. Bu rakam, toplam SHIB yakımının 2.094.566.264 token olduğu Temmuz ayına kıyasla dikkate değer bir artışı temsil ediyor. Ölü cüzdanlara yol açan işlem sayısı neredeyse iki katına çıkış var. Buna göre Temmuz ayında 412 iken Ağustos ayında 763’e yükseldi.

Diğer taraftan Son Shiba Inu yakımı beklentileri de artırıyor. Buna göre Ağustos ayındaki SHIB yakma faaliyetleri etkileyici bir duruma işaret ediyor. Ancak son 24 saatlik dönemde yakma faaliyetlerinde bir azalma söz konusu. Shiba Inu topluluğu bu zaman dilimi içerisinde 25.100.470 SHIB coin’i yok etmeyi başardı. Buna göre yaklaşık 100.000.000 SHIB’in yakıldığı özellikle aktif bir Perşembe gününe kıyasla %74,94’lük bir azalmayı yansıttı.

Layer 2 blockchain Shibarium beklentileri artırıyor

Layer 2 blockchain Shibarium’un piyasaya sürülmesi Shiba Inu topluluğu içinde iyimserliği artırıyor. Ana ağ üzerinde gerçekleştirilen her işlemle birlikte SHIB yakımlarının önemli ölçüde artacağı öngörülüyor. Sonuç olarak trilyonlarca SHIB tokeninin aylık ve hatta muhtemelen haftalık olarak yakılması bekleniyor.

Özellikle, Shibarium’da BONE tokenleri ile ödenen gaz ücretlerinin bir kısmı ayrılacak. Diğer taraftan sonunda Shiba Inu tokenine dönüştürülerek dolaşımdaki tokenlerin sürekli olarak azaltılmasına katkıda bulunacaktır.

Shibarium metrikleri yükselişte

Shibariumscan explorer’dan alınan veriler Shibarium için umut verici işaretler gösteriyor. Perşembe gününden bu yana toplam işlem sayısı 599.968’den 718.601’e yükseldi. Buna göre bir gecede yaklaşık 118.000 işlem artışına işaret etti. Ayrıca, Shibarium’a bağlı cüzdan sayısı 31 Ağustos’taki 431.972 rakamının ardından 1,5 kat artarak 663.250’ye ulaştı.

Sonuçta, kriptokoin.com olarak baktığımızda Ağustos ayı Shiba Inu yakımında önemli bir artışın olduğunu görüyoruz. Buna göre bir önceki ayın rakamlarını ikiye katladı. Shibarium’un piyasaya sürülmesiyle birlikte, Shiba Inu topluluğu token arzında daha da büyük düşüşler yaşamaya hazırlanıyor. Ayrıca Eylül ayına yönelik olarak olumlu başlangıcını sağlamlaştırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1