Shiba Inu Neden Yükseliyor: Topluluk Yükselişi Devam Ettirmeye Çalışıyor!

Shiba Inu, son 24 saat içinde en iyi performans gösteren coin olmayı başardı. SHIB, geçtiğimiz son 24 saatte %10’luk bir artış yaşadı ve diğer büyük kripto varlıklarından önemli ölçüde daha iyi performans gösterdi.

Shiba Inu, son 24 saatte %7,94 artarken 0.000009111 dolardan işlem görüyor. Son yedi günlük grafik ise %10,95 yükseliş gösteriyor.

SHIB, son yükselişinin ardından Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP ve Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere diğer en iyi kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterdi.

Shiba Inu’nun yaklaşan blok zinciri projesi Shibarium’un lansmanına sayılı günler kalmış gibi görünüyor. Topluluk, katman-2 blok zincirinin piyasaya sürülmesini heyecanla beklemeye devam ediyor.

Baş geliştirici Shytoshi Kusama, Shibarium’un ana ağ lansmanının Ağustos ayı ortasında Blockchain Futuristic Konferansı sırasında gerçekleşebileceğini ima etti.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere Binance’in Shiba Inu’ya olan desteği de arttırıldı. Borsa, esnek kredi hizmetine teminat varlığı olarak Shiba Inu’yu eklediğini duyurdu.

Binance’ten Shiba Inu ve 22 Altcoin’i İçeren Müjde: BONE Listelemesi Gelecek mi?

Shibarium SSI’ın da bu hafta tanıltılması önemli bir katkı sağladı. Özellikle, projenin kullanıcılara egemen dijital kimlikler vermesi, veri kontrolü, gizlilik ve Shiba Inu ekosistemi ve ötesinde güvenli kimlik entegrasyonu sağlaması bekleniyor.

Öte yandan Binance Japonya’nın XRP, ADA, BTC, ETH ve SHIB’i listelemesi de önemli bir atkı sağlamış gibi görünüyor.

YesStyle, dün heyecan verici bir gelişmeyle Binance Pay’i entegre etti. Entegrasyon, 300’den fazla güzellik markasının SHIB ve Binance Pay destekli diğer kripto para birimleriyle ödeme kabul etmesine olanak tanıyacak.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7