Shiba Inu Kurucusundan Bu Meme Coin İçin Önemli Duyuru: “Önem Kazanıyor”

Shiba Inu‘nun lideri Shytoshi Kusama geçtiğimiz günlerde kripto para ekosistemi için önemli bir gelişmeyi duyurdu. Kusama, yaklaşmakta olan Katman 2 blok zinciri Shibarium’un operasyonlarını sağlamlaştırmayı amaçlayan bir hareketle, kalan BONE token arzını basacaklarını ve ardından BONE sözleşmesinden vazgeçeceklerini açıkladı.

Bu stratejik manevra, BONE’un bir kısmı yeni ortaya çıkan blok zinciri sistemindeki ilk önemli rol olan doğrulayıcılara tahsis edileceğinden, Shibarium‘un başlatılması için çok önemlidir.

BONE token, topluluk odaklı yaklaşımıyla karakterize edilen bir meme kripto para birimi projesi olan SHIB ekosisteminin bir parçasıdır. SHIB topluluğu Shibarium’un lansmanına hazırlanırken, BONE önem kazanıyor. Kusama’ya göre BONE, geleceğe yönelik bir “pasaport” görevi görecek ve token delegelerinin ödüllerden pay almak için gömdükleri token olacak.

Özellikle, Shibarium için gaz token olarak da işlev görecek ve sistem içindeki işlemleri ve akıllı sözleşmeleri beslemesine izin verecek. Buna ek olarak BONE, yeni sistemde teknoloji yönetimini mümkün kılacak ve sahiplerine platformun nasıl gelişeceği konusunda söz hakkı verecek.

Kusama’nın duyurusu, SHIB ekosistemi için ileriye doğru atılmış önemli bir adımdır. Merkezi olmayan ağların finansal işlemler ve ötesindeki öneminin altını çizmektedir. Bu son hamle, projenin daha fazla ademi merkeziyetçiliği teşvik etme konusundaki kararlılığını güçlendirmeyi amaçlıyor.

BONE fiyatının yaklaşık %7 artmasına rağmen, SHIB sahipleri ve meraklıları bu gelişmeye bilinçli bir dikkatle yaklaşmalıdır. Bu projenin genel başarısı, SHIB topluluğunun bu geçişi ne kadar etkili bir şekilde yönetebileceğine ve Shibarium’un daha büyük kripto para piyasası tarafından ne kadar iyi karşılandığına bağlı olacaktır. Çok beklenen katman-2 çözümünün lansmanının bu ay yapılması bekleniyor.

source site-7