Shiba Inu İçin Şaşırtan Gelişme! Risk Artıyor

Shiba Inu SHIB’in merakla beklenen Layer-2 çözümü Shibarium, 16 Ağustos’taki lansmanından kısa bir süre sonra geçici bir aksaklıkla karşılaştı. Bu gelişme meraklıları hayal kırıklığına uğrattı. Ancak, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama durumu ele almak ve Shibarium’un sorunsuz ilerlemesini sağlamak için planlarını özetledi. Detaylara bakalım.

Shiba Inu için risk: Shibarium’un inişli çıkışlı başlangıcı

Shibarium, piyasaya sürülmesinin ardından blok üretiminde kısa bir duraklama yaşadı. Ayrıca milyonlarca dolar değerinde Ethereum’un (ETH) blockchain’de sıkışıp kalmasına yol açtığı iddia edilen geliştirici hataları söylentilerine yol açtı. Bu endişeleri gidermek için Shiba Inu baş geliştiricisi Kusama 18 Ağustos’ta bir blog yazısı yayınladı. Buna göre, dolaşan ekran görüntüsünün sahte olduğunu ve yersiz zarara yol açtığını iddia etti. Ayrıca, Shibarium zincirinde sıkışıp kalan 2 milyon doların güvende ve sigortalı olduğu konusunda güvence verdi. Zincirin yeniden başlatılması durumunda, etkilenen kullanıcılara geri ödeme yapılacak.

Kusama, 19 Ağustos’ta yayınlanan son güncellemede Shibarium’un yeniden başlatıldığını ve test aşamasında olduğunu doğruladı. Shibarium ekibi mevcut süreci geliştirmek için diğer uzmanlarla yakın işbirliği içinde çalışıyor. Kusama, Shibarium operasyonlarını %150 oranında ölçeklendiren Alchemy ekibiyle ortaklıklarından bahsetti. Ayrıca, üst düzey metal altyapısı kullanarak sunucu altyapısını %150 oranında genişlettiler.

SHIB fiyatı piyasadaki dalgalanmanın ortasında zorlanıyor

SHIB fiyatı son zirvesi olan 0.0000114 dolardan %37’lik bir düşüş yaşadı. Buna göre 0.00000713 dolara geriledi. İlginç bir şekilde, bu son piyasa düşüşü Shiba Inu SHIB’in fiyatını 18 Haziran’ın en düşük seviyesine geri getirdi. Bu seviye şu anda destek sunarken, yatırımcılar 0,00000904 dolar engelini yakından izliyor.

Önemli bir alım sinyali, bu seviyenin üzerinde bir toparlanma olacak. Ayrıca etkili bir şekilde bir destek tabanına dönüşecek. Üç günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50’nin orta noktası civarında seyrediyor. Buna göre SHIB boğaları ile ayılar arasında dengeli bir mücadele olduğunu gösteriyor.

Olumlu ve olumsuz seviyeler

Shiba Inu SHIB 0,00000904 doların üzerindeki seviyeleri koruyabilirse ve boğalar kontrolü yeniden ele geçirirse, %30’luk potansiyel bir ralli 0,0000117 dolarlık bir sonraki önemli direnci hedefleyebilir. Tersine, 0,00000904 doların engelinin ötesine geçilememesi, düşüş hakimiyetinin devam ettiğini gösterecek. Ayrıca potansiyel olarak 18 Haziran’daki düşük salınımı 0,00000713 dolardan tekrar ziyaret edecek.

Shiba Inu Kritik Duyuru Tarih Verdi

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Shibarium’un piyasaya sürülmesiyle yaşanan ilk türbülans fazla sürmedi. Buna göre, Shiba Inu SHIB’in baş geliştiricisi güvence ve ileriye dönük net bir yol sağladı. Durum istikrara kavuştukça, SHIB tokenı zorlukların yanı sıra fırsatlarla da karşılaşıyor. Ayrıca piyasa dinamikleri gelişmeye devam ediyor. Yatırımcılar bu dinamik kripto para ortamında tetikte olmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2