Shiba Inu Beklenen Duyuruyu Yaptı! Çok Yakında Açılıyor

Shiba Inu ekibi merakla beklenen yeni platform Shibarium için tarih verdi. Aşırı trafik nedeniyle çöken Katman-2 Blockchain, test aşamasını başarıyla tamamladıktan sonra çok yakında halka açılmaya hazır.

Shiba Inu ekibi, Shibarium’u çok yakında halka açacağını söylüyor

Shiba Inu’ya özel Katman-2 Blockchain Shibarium, SHIB’i sadece bir meme token olmaktan uzaklaştırıyor. Proje ekibi, platformun sorunsuz çalıştığını ve yalnızca halka açıklanması gerektiğini duyurdu. Shibarium şu anda canlı ve fakat sadece özel modda kullanım sunuyor. Son duyuruya göre çok yakında herkes tarafından erişebilir hale gelecek.

Shibarium ekibi son blog yazısında fonların güvende kaldığını ve platform herkes tarafından erişilebilir hale geldiğinde kullanıcıların yeni bir deneyim bekleyebileceğini belirtti. Güncellemeden yararlananlar, köprülü BONE tokenlarının girişini şimdiden kutluyorlar.

Shiba Inu topluluğu da gelişmeyi yakından izliyor. Son duyuruyla birlikte, Shibarium’un kapsamlı testlerden ve parametre ayarlamalarından sonra  “hazır” durumuna ulaşacağı onaylandı. Testler devam etse de ekip, blokların sürekli olarak sorunsuz bir şekilde oluşturulduğunu ortaya çıkardı.

Shibarium artık eskisinden daha güçlü

Son güncellemeler ek güvenlik önlemlerini ve bir izleme sistemini içeriyor. Geliştirmeler, uzaktan prosedür çağrısı (RPC) düzeyinde hız sınırlamasının uygulanmasını ve otomatik sunucu sıfırlama mekanizmasıda getirecek. Bu iyileştirmelerin amacı, ani trafik artışlarından kaynaklanan olası sorunları önlemek. Ayrıca, kullanıcılara istikrarlı ve güvenilir bir deneyim garanti sağlamak.

Shibarium, dört aylık test aşamasında milyonlarca cüzdanın 22 milyondan fazla işlem gerçekleştirmesiyle büyük ilgi topladı. Ancak, Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere ilk lansman zorluklarla karşılaştı. Ezici bir faaliyet artışı ağda aşırı yüklemeye neden oldu. Bu da işlemlerde birkaç saatliğine geçici bir duraklamaya yol açtı. Sonuç olarak milyonlarca dolar bir köprü aracına sıkıştı. Böylece SHIB fiyatlarında %10’luk bir düşüşe neden oldu.

Daha sonra geliştiriciler sorunları ele aldı. Rapora göre işlem hacmindeki öngörülemeyen artış nedeniyle sunucuların aşırı şişmişti. Shiba Inu ekibi, başlangıçtaki zorluklara rağmen artık yeniden açılmanın başarısından emin olduklarını söylüyor.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı için sırada ne var?

Shiba Inu fiyatı 14 Ağustos’tan 17 Ağustos’a kadar %32 değer kaybetti. Desteklerden bir miktar talep bulsa da, kısa zaman dilimi fiyat grafikleri ayıların baskın olduğunu gösterdi. Bunu değiştirmek için büyük bir talep akışı gerekiyor. Mevcut durumda, SHIB fiyatı 0,000009 dolar direncini aşarsa, boğaların sıradaki hedefi 0,0000107 dolar olacak. Meme token şu anda son haberler eşliğinde %1,5 yükseldiği 0.000008275 dolar bölgesine işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3