Shiba Inu Baskı Yaptı, Bu Altcoin Listelendi: 2x Yükseldi!

Shiba Inu ekibinden “Lucie”, bugün Tangem Wallet ekibinden yeni bir altcoin listelemesini istedi. Israrcı mesajları, kısa süre sonra Tangem ekibinden olumlu yanıt aldı. İlgili altcoin kısa sürede 2x fırladı.

Shiba Inu fenomeni, SHIB Card ödemeleri için baskı yapıyor

SHIB Card, kartla ödeme yapıldığında SHIB yakan Shiba Inu ekosistemine ait bir Visa kartıdır. İlk olarak Temmuz 2022’de kullanıma sunuldu ve Tangem Wallet tarafından destekleniyor. İkili aynı zamanda yeni bir soğuk cüzdanda piyasa sürmeye hazırlanıyor.

Shiba Inu (SHIB) ekosisteminde pazarlama görevi yapan Lucie takma adlı fenomen, bugün Tangem Wallet ekibinden BAD kısaltmalı bir token’i listelemesini rica etti. Lucie, BAD tokenlerini SHIB Card üzerinden kullanmak istediğini belirtti:

Mesajı kısa süre sonra Tangem ekibinden olumlu yanıt aldı

Tangem ekibi, bir ekran görüntüsü paylaşarak BAD token kullanımı aktif ettiklerini doğruladı. Bad Idea AI (BAD), “yapay zeka (AI), Blockchain ve DAO’ların gücünü tamamen merkezi olmayan bir ekosistemde birleştiren cesur ve iddialı bir deneydir.” Shiba Inu baskısı ve Tangem Wallet listesinin ardından kısa sürede çift haneli değer kazandı…

Bad Idea AI (BAD) fiyatı 2x yaptı

Piyasa değerine göre 540. sırada yer alan, Ağustos başından bu yana yükseliş gösteriyor. Fiyat en son 5 Ağustos’ta Tangem Wallet duyurusunun ortaya çıktığı saatlerde %100 kazanç elde etti. Şu anda bir miktar düzeltmenin ardından 0.0…05982 dolardan işlem görüyor. Gün içi kazancını %35 düzeyinde tutmaya devam ediyor.

BAD, geçtiğimiz haftalarda Coinmarketcap ve Coingecko listesine girdi. Bunların yanı sıra Shiba Inu ekosisteminin DX borsası ShibaSwap DEX’te hızlı bir şekilde yer buldu.

Shiba Inu yatırımcıları 14-16 tarihlerini bekliyor

ETH Toronto ve ETH Women etkinliklerinin yanı sıra Toronto’nun yıllık Blockchain Fütürist Konferansı’da 14-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Bu da Bad Idea AI’nın arkasındaki coşkunun doruk noktasıydı.

Yaklaşan etkinliklerin ana sponsoru olan Shiba Inu, Blockchain sektöründe önemli DeFi oyuncusu haline gelmeye hazırlanıyor. Konferansın öne çıkan özelliklerinden biri, yenilikçi AI güdümlü sunum yoluyla izleyicilerin karşısında çıkacak gizemli Shytoshi Kusama tarafından yapılacak bir konuşma olacak.

Bad Idea AI, bu dinamik ortamın ortasında, Blockchain denetçileri InterFi tarafından yönetilen kapsamlı bir güvenlik incelemesini tamamlayarak muazzam bir ilerleme kaydetti. Kapsamlı değerlendirme, projenin sağlamlık kodlamasını yakından inceledi. Ayrıca, akıllı sözleşmelerindeki merkezi açıkları ve zayıflıkları özenle kontrol etti. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Shibarum Köprüsü bu hafta hayata geçti. Son gelişmelerin ardından Shiba Inu, piyasa değerine göre ilk 15 arasında konumunu geri aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1