Shiba Inu Baş Geliştiricisi Topluluğa Söz Verdi: Yüzde 1500 Olacak!

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama bugün Shibarium ağının durumu ve ölçeklendirilmesine ilişkin ikinci bir güncelleme yayınladı. Shytoshi Kusama, dahili testlerin ardından Katman-2 zincirinin yoğun trafik, ölçeklendirme ve merkeziyetsizlik için hazırlanmasına ağırlık veriyor. Shiba Inu ekosistem token’ları SHIB ve LEASH fiyatları yeniden yükseldi.

Shiba Inu Lideri Shibarium’u %1500 Oranında Büyütüyor

Shytoshi Kusama 19 Ağustos’ta resmi bir blogda yaptığı açıklamada, zincirin yayına girdikten sonra yoğun bir trafiğe tanık olmasının ardından ekibin Shibarium ağı için ölçeklendirme çabalarında önemli ilerleme kaydettiğini söyledi.

“Bazılarınız bugün blok zincirini yeniden başlattığımızı ve iyi çalıştığını fark etmiş olabilir. Ancak bu yalnızca geçici bir iç testti. Shytoshi Kusama, şimdi bu aşama tamamlandıktan sonra, çeşitli şekillerde ölçeklendiriyoruz, tekrar test ediyoruz ve halka açık hale getiriyoruz, dedi.

Shiba Inu geliştirici ekibi ve iştirakleri, trafiği desteklemek ve yönetmek için Shibarium’u %1500 oranında ölçeklendiriyor. Ayrıca sunucu altyapısını %1500 oranında ölçeklendirmek için merkezi olmayan ekip ve doğrulayıcılarla birlikte çalışıyor.

Geliştiriciler Shibarium‘u ölçeklendirmek ve sorunları önlemekle meşgulken ShibArmy’yi FUD ile savaştığı için takdir etti. Bu arada, geliştiriciler senkronizasyon ve ölçeklendirme için hazırlanırken katman- 2 zinciri tekrar çevrimdışı görünüyor.

Shibarium, Shiba Inu geliştiricisi Kaal Dhairya tarafından yapılan ilk ölçeklendirme güncellemesinin ardından yeniden başlatıldı. Ekibin zinciri izlediğini ve herhangi bir sorun olması durumunda 2 milyon dolarlık bir tutarı sigortaladığını söyledi.

Shiba Inu Ekosistem Tokenları Yeniden Yükseliyor

SHIB fiyatı son 24 saatte 24 saatin en düşük seviyesi olan 0,0000082 dolardan %6 yükseldi. Fiyat şu anda 0,0000084 dolardan işlem görüyor. Ancak, daha geniş kripto piyasasındaki olumsuz hava nedeniyle işlem hacmi son 24 saatte %37 azaldı.

Bu arada, Shibarium’un blok üretimine yeniden başlamasının ardından LEASH fiyatı da arttı. LEASH fiyatı 24 saat içinde %3 artışla 444 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, BONE fiyatı son 24 saatte %4 düştü. Fiyat şu anda 1,17 dolardan işlem görüyor.


source site-7