SHIB İçin 4 Büyük Gelişme: Proje Lideri Açıkladı!

SHIb için önemli gelişmeler var. Shiba Inu’nun Ethereum Layer 2 ölçeklendirme çözümünün ana ağda yakında piyasada olması beklentiler dahilinde. Bu beklenti, Shiba Inu ekosistemiyle ilişkili tokenlar için yükseliş eğilimi anlamına geliyor.

SHIB ekosistemi

Bad Idea AI (BAD), son 24 saat içinde %27 artarak 0,0000001033 dolara ulaşan tokenlerden biri. BAD’in SHIB ile güçlü bir bağlantısı var. Baş geliştiricisi BAD’i protokolün uzun vadeli bir ortağı olarak onaylıyor. Bu bağlantı, yatırımcıların yaklaşan Shibarium lansmanıyla bağlantılı tokenlara karşı olumlu tutum sergilemesiyle BAD’in büyümesini sağlıyor.

BAD’nin piyasa değeri şu anda 55 milyon dolar seviyesinde. Bu değer SHIB değeri 5,89 milyar dolardan önemli ölçüde düşük durumda. Diğer taraftan sratejik büyümesi Shibarium protokolü tarafından elde edilen kilometre taşlarıyla uyumludur. BAD, Shiba Inu’nun etkisinin ötesinde kendi kendine yeterlilik için çabalıyor. Ayrıca fiyat artışı yoluyla piyasa değerini artırmayı hedefliyor.

Futurist konferansı yaklaşıyor

Kanada’nın önde gelen blockchain ve kripto para etkinliği Futurist Konferansı’nın 5’incisi yapılacak. Buna göre 15-16 Ağustos tarihlerinde dikkat çekici bir konuşmacı kadrosuna hazırlanıyor. Listede startup kurucuları, yatırımcılar ve finans liderleri var. Teknoloji sektöründe parlak bir kariyere sahip ünlü bir oyun geliştiricisi olan William Volk yer alıyor.

SHIB İçin Death Line! Bu Dehşet Seviyelere Düşebilir!

Avalon Hill, Epson ve Activision’da deneyim sahibi olan Volk, şu anda Shiba Inu SHIB Games’te Alfa Direktörü olarak görev yapıyor. Oyun geliştirme alanındaki kapsamlı geçmişi, var. Ayrıca CD-ROM eğlencenin evrimine katkıda bulunan “Return to Zork” gibi önemli projeleri de içeriyor.

Seçkin konuşmacılar

Volk’un oyun endüstrisinde uzun süredir devam eden bir varlığı var. Ancak son zamanlarda blockchain  token oluşturmayı basitleştirmeye odaklanan Ownerfy gibi platformlara katılımı söz konusu. Buna göre bu durum kripto ve blockchain alanındaki uyarlanabilirliğini ve ileri görüşlü yaklaşımını sergiliyor. Yaklaşan Futurist Konferansı, gelişmekte olan teknolojilerin küresel ekonomiyi nasıl yeniden şekillendirebileceği konusundaki tartışmaları teşvik etmeyi amaçlıyor.

Shiba Inu Kritik Duyuru Tarih Verdi

Seçkin konuşmacılar arasında Ethereum’un kurucu ortağı Anthony Di Iorio yer alıyor. Ayrıca IO Global’in kurucusu Charles Hoskinson ve CBC’nin Dragons’ Den programından Michele Romanow da yer alıyor. SHIB topluluğunu özel olarak ilgilendiren Shytoshi Kusama’nın sunumu var. Buna göre Shiba Inu kripto para biriminin daha geniş bağlamı hakkında bilgi vermesi beklentiler dahilinde.

SHIB için yeni bir aşama

Shytoshi Kusama liderliğindeki Shiba Inu ekibi tarafından geliştirilen akıllı sözleşme ağının, kripto para için yeni bir çağ başlatması ümidi var. Buna ek olarak, Dogecoin (DOGE) ve PEPE coin (PEPE) gibi tokenleri de içeren daha geniş meme coin ekosistemi, SHIB fiyatının olumlu gidişatına potansiyel olarak katkı sağlıyor. Yatırımcılar, SHIB’nin fiyatını yeni zirvelere taşıyabilecek Shibarium lansman etkinliğini dört gözle bekliyor.

SHIB baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shiba Inu’nun ekosisteminin Elon Musk‘ın X platformundan ve Sam Altman’ın Worldcoin projesinden daha büyük olduğu yönündeki açıklamasına açıklık getirdi. Kusama’nın iddiası kripto topluluğu içinde tartışmalara yol açmıştı. Açıklamayı belirli bir niyetle yaptığını ve SHIB ekosisteminin sağlamlığını ve ademi merkeziyetini vurguladığını açıkladı. Kusama, başka hiçbir projenin Shiba Inu’nun başardığını başaramadığına dikkat çekiyor. Ayrıca ademi merkeziyetçiliğin gücü nedeniyle onu kopyalama girişimlerinin ömür boyu süreceğine inanıyor.

Finans Uzmanları Belirledi: SHIB Satma Zamanı mı?

Öne çıkacak mı?

Kriptokoin.com olarak baktığımızda 2021’de piyasaya sürülen köpek temalı bir token olan SHIB, gerçekten de önemli bir büyüme ve gelişme gösterdi. Ekosistemi, çeşitli projeler ve ortaklıklarla genişledi. Ayrıca sahiplerinin ve topluluk üyelerinin sayısının artmasına yol açtı. Bir Layer-2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium’un yaklaşan mainnet lansmanının, Shiba Inu’nun X ve Worldcoin gibi diğer projelere kıyasla neden öne çıktığını daha da göstermesi bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3