SHIB Fiyatı, Bu Gelişmelerle Fırladı: Yükseliş Devam Edecek mi?

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, son duyurusuyla kripto topluluğuna heyecan dalgaları gönderdi. Borsa, esnek krediler ve VIP kredilerde mevcut olan ödünç verilebilir ve teminat varlıklarının güncellenmiş bir listesini yayınladı ve birçok kişinin dikkatini çeken önemli bir eklemeyle Shiba Inu (SHIB) bir teminat varlığı olarak eklendi. Bu hamle, Bone ShibaSwap’in yerel tokenı BONE’un Binance’te potansiyel bir listelemesi hakkında tartışmalara ve spekülasyonlara yol açtı. Ayrıca, SHIB fiyatı için bir yükselişe sebep oldu. İşte detaylar…

Shiba Inu ekosistemi, bu yeni gelişmelerden etkilendi

Yeni teminat varlık listesine Compound (COMP), Enjin (ENJ), IOTA, RLC, HOT, THETA ve IOST gibi tanınmış kripto paralar da dahil edilerek platformdaki kullanıcıların seçenekleri genişletildi. Binance ayrıca Esnek Kredi hizmetini AUCTION, PYR, ILV, KNC, YGG, GAS, CELO ve IRIS gibi sekiz yeni ödünç verilebilir varlığı içerecek şekilde genişletti. Ayrıca, NKN, FARM, DIA, YGG, OGN ve ACA olmak üzere altı yeni ödünç verilebilir varlık VIP Kredi hizmetine dahil edildi.

Shiba Inu (SHIB), LEASH ve TREAT gibi diğer tokenlerin yanı sıra layer 2 Shibarium ekosisteminde önemli bir ivme kazanıyor. Özellikle, Bone ShibaSwap etkileyici bir kilometre taşına ulaşarak CoinMarketCap’e göre ikinci en büyük günlük kazanç sağlayan token oldu. Son 24 saat içinde Bone ShibaSwap %6’nın üzerinde bir kazanç elde ederken, son yedi günde %30’un üzerinde ve son 30 günde %55’in üzerinde bir değer artışı kaydetti.

SHIB fiyatı yükseliş yaşadı

Değer artışı, Shiba Ekosisteminin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın verdiği önemli bir ipucuyla aynı zamana denk geldi. Kusama, Shibarium’un gas ücreti tokenı olan BONE’un Binance’te gelecekte listelenebileceğini ima etti ve bundan “geleceğin pasaportu” olarak bahsetti. Bu açıklama, tokenin değerinde önemli bir büyüme potansiyeli gören çok sayıda kripto yatırımcısının ilgisini daha da çekti. Kusama ayrıca kalan BONE token arzını basma planlarını da açıkladı ve ardından BONE sözleşmesinden vazgeçilecek. Bu hamlenin, Shibarium ekosistemi içinde token arzı ve yönetişimi üzerinde etkileri olabilir ve gelecekteki potansiyel kazançlardan yararlanmak isteyen yatırımcılar arasında bir aciliyet duygusu yaratabilir.

Shibarium’un yaklaşan lansmanını çevreleyen heyecan yalnızca BONE’un değerini etkilemekle kalmadı. Aynı zamanda Shiba Inu’nun (SHIB) kendisine olan ilgiyi de artırdı. Piyasadaki düşüş eğilimine rağmen, SHIB olasılıklara meydan okumayı başardı ve fiyatını yukarı çekti. Yaklaşan ETH Toronto etkinliğinin, 15 ve 16 Ağustos’ta yapılması planlanmakta.  Shibarium için önemli duyuruları açıklayarak heyecanı daha da yoğunlaştırması beklenmekte. Ayrıca pazarlama ekibinden  LUCIE kısa süre önce Shibarium’un SSI protokollerine nasıl entegre etmeyi planladığını vurgulayan bir tweet yayınladı. Tweet’e göre, SSI entegrasyonu Shibarium’un güvenliğini artırmayı amaçlıyor. Kullanıcılar, kişisel verilerini güvenli bir şekilde yönetmelerini ve paylaşmalarını sağlayan SSI sayesinde dijital kimlikleri üzerinde daha fazla kontrole sahip olacak.

Shiba Inu analizi neye işaret ediyor?

Analist Brian Bollinger’a göre Shiba Inu’nun son fiyat artışları da günlük grafikteki bir kama formasyonunun direnç trend çizgisinden yükselişe geçmesine bağlandı. Kopuşa, güçlü alıcı inancına işaret eden artan hacim eşlik etti. Bununla birlikte, alıcılar için potansiyel bir giriş noktası sağlayacak olan trend çizgisini yeniden test etmek için küçük bir düşüş olasılığı da var. Kripto topluluğu Shiba Inu ekosistemindeki gelişmeleri ve merakla beklenen Shibarium’u merakla beklerken, kripto piyasası Binance’in BONE’un potansiyel listelemesiyle ilgili yeni güncellemelerini bekliyor. İvmenin artmasıyla birlikte yatırımcılar, bu gelişmelerin SHIB, BONE ve ekosistemdeki diğer tokenların fiyatlarını önümüzdeki günlerde ve haftalarda nasıl etkileyeceğini görmek istiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2