SEC’ten Kripto Paraları Bitirecek Talep! Coinbase CEO’su Açıkladı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), Coinbase’den borsaya dava açmadan önce Bitcoin dışındaki tüm kripto para birimlerinin alım satımını durdurmasını istediği ortaya çıktı.

Coinbase CEO’su, SEC’in Coinbase’den Bitcoin Hariç Her Şeyin Ticaretini Durdurmasını İstediğini Söyledi

Brian Armstrong’a göre, bu talep ABD’deki kripto endüstrisinin sonu anlamına gelecekti.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong Financial Times’a yaptığı açıklamada SEC’in bu tavsiyeyi, Nasdaq’ta listelenen şirkete karşı geçen ay bir komisyoncu olarak kayıt yaptırmadığı için yasal işlem başlatmadan önce yaptığını söyledi.

SEC’in davası Coinbase’in platformunda çoğunlukla az işlem gören 13 kripto para birimini menkul kıymet olarak tanımladı ve bunları müşterilere sunarak borsanın düzenleyicinin yetki alanına girdiğini iddia etti.

Ancak Coinbase’in, amiral gemisi Bitcoin hariç, sunduğu 200’den fazla token’ın her birini listeden çıkarması yönündeki önceki talebi, başkan Gary Gensler yönetimindeki SEC’in kripto endüstrisi üzerinde daha geniş bir yetki için bastırdığını gösteriyor.

Armstrong, “Bize geri döndüler ve Bitcoin dışındaki her varlığın bir menkul kıymet olduğuna inandıklarını söylediler” dedi.

“Biz de dedik ki, bu sonuca nasıl varıyorsunuz, çünkü bizim yasa yorumumuz bu değil. Onlar da, bunu size açıklamayacağız, Bitcoin dışındaki her varlığı listeden çıkarmanız gerekiyor, dediler.”

Coinbase bunu kabul etseydi, komisyona kayıt olmadıkları sürece Amerikan kripto işletmelerinin büyük çoğunluğunun yasaların dışında faaliyet göstermesine neden olacak bir emsal teşkil edebilirdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4