SEC’in Dava Açtığı Altcoin, Opsiyon Borsasında Girdi!

Olumlu bir mahkeme kararının ve piyasa duyarlılığının yeniden canlanmasının ardından altcoin XRP için yeni gelişme var. Buna göre önde gelen bir kripto borsasında opsiyon ticaretine giriş yaptı. Ayrıntılara bakalım

Altcoin XRP opsiyon ticareti BIT borsasında gelişiyor

Aslında bu haber için altcoin XRP’nin son piyasa hamlesi diyebiliriz. Son SEC davası kararının ardından, Ripple ile ilişkili kripto para birimi XRP gündemde kalıyor. Ayrıca kripto alanında dalgalar yaratmaya devam ediyor. ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu’nun (SEC) sınıflandırma argümanlarına karşı kısmi bir zafer söz konusu oldu. Sonrasında altcoin XRP’nin bir başka opsiyon borsasında listelenmesi, piyasadaki esnekliğini gösteriyor.

Opsiyon ticaretindeki uzmanlığıyla tanınan seçkin bir kripto borsası olan BIT hamle yaptı. Buna göre, kısa süre önce XRP için opsiyon ticareti özelliğini açıkladı. XRP’nin eklenmesi, onu BIT platformunda opsiyon ticareti için mevcut altıncı token haline getiriyor. Ayrıca BTC, ETH, ADA, TON ve LADYS saflarına katıyor.

Mahkeme zaferi ivme kazandırdı

13 Temmuz’da Ripple, SEC’in XRP’nin bir menkul kıymet olarak sınıflandırılması gerektiği yönündeki iddiasına itiraz eden mahkemenin kısmen kendi lehine karar vermesiyle önemli bir yasal kazanım elde etti. Bu olumlu sonuç, ana akım borsaların altcoin XRP’yi yeniden listelemesine yol açtı. Sonrasında ise kripto para biriminin değerinde %70’lik etkileyici bir artış oldu. Karar, Ripple için çok önemli bir anı işaret etti. Ayrıca altcoin XRP piyasasında iyimserliği yeniledi.

BIT’in Küresel Kurumsal Satış Başkanı Justin Buitendam’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Buna göre, XRP opsiyon ticaretini tanıtan öncü borsalardan biri olarak rollerinden gurur duyduklarını ifade ediyor. Bu ticaret özelliğinin hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar için önemli olduğuna dikkat çekiyor. Ayrıca, BIT’in piyasa erişimini genişletme taahhüdüyle uyumlu olduğunu vurguluyor.

USD cinsinden avantaj

BIT Exchange, kullanıcılara dayanak varlıkları tutma zorunluluğu olmadan XRP opsiyonları ticareti yapma avantajı sunan USD cinsinden ve yerleşik bir platform olarak öne çıkıyor. Bu kolaylaştırılmış yaklaşımın bir sonucu var. Opsiyon ticaretinin daha geniş bir piyasa katılımcısı yelpazesi için erişilebilirliğini ve cazibesini artırıyor

Kriptokoin.com olarak baktığımızda altcoin XRP’nin SEC’e karşı kazandığı yasal zaferin sonuçları var. Buna göre, kripto para piyasasında inkar edilemez bir şekilde ilgi ve iyimserliğin yeniden canlanmasına neden oldu. Altcoin XRP’nin BIT Exchange’in opsiyon ticareti portföyüne yakın zamanda eklenmesi, kripto dünyasındaki konumunu yeniden tesis etme yolculuğunda bir başka kilometre taşına işaret ediyor. XRP daha fazla tanınırlık ve fayda kazanıyor. Böylece, gelecekteki yörüngesi hem yatırımcılar hem de meraklılar için giderek daha ilgi çekici hale geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2