SEC, Üç Önemli Spot Bitcoin ETF Kararını Erteledi!

SEC, WisdomTree, Invesco Galaxy ve Valkyrie’nin Bitcoin borsa yatırım fonu başvurularına ilişkin kararını erteledi. Ayrıca SEC, karar için bir sonraki son tarih olarak Ekim ayını işaret etti.

SEC, Spot Bitcoin ETF kararlarını erteledi

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), WisdomTree’nin ilk olarak 8 Aralık 2021’de yaptığı Bitcoin Trust başvurusuyla ilgili kararını erteledi. Kurumsal dev, ETF başvurusunu ilk ‘son tarihi’ yaklaşırken 19 Temmuz 2023’te yeniden yaptı.

Bu arada, WisdomTree’nin Bitcoin ETF teklifi 2021’de SEC’in onayını alamadı. Ancak, BlackRock’ın spot Bitcoin ETF yarışına katılmasının ardından WisdomTree de başvurusunu yeniden yaptı. Ancak, WisdomTree reddedildikten sonra ikinci bir girişimde bulunan tek kurumsal dev değil. Valkyrie, Fidelity ve Invesco gibi şirketler de spot Bitcoin ETF başvurularını yeniden yaptı.

Ayrıntılar geliyor…

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1