SEC Davasının Ardından XRP, Bir Opsiyon Borsasında Daha Listelendi!

Opsiyon ticareti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir kripto borsası olan BIT, bugün XRP’nin opsiyon ticaretini başlattı.

XRP, BTC, ETH, ADA, TON Ve LADYS’nin Ardından BIT Platformunda Opsiyon ticareti İçin Mevcut Altıncı Token Olarak Yerini Aldı

13 Temmuz’da mahkeme kısmen Ripple’ın lehine karar vererek SEC’in XRP’nin bir menkul kıymet olarak sınıflandırılması gerektiği yönündeki bazı iddialarını reddetmişti.

Bu sonuç, ana akım borsaların XRP’yi yeniden listelemesine yol açtı ve buna karşılık olarak kripto para biriminin fiyatı %70 gibi etkileyici bir oranda arttı.

ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu’na karşı kazanılan kısmi zafer Ripple için önemli bir kilometre taşına işaret ediyor ve şüphesiz XRP piyasasında yenilenen bir ilgi ve iyimserlik yaşattı.

BIT’in Küresel Kurumsal Satış Başkanı Justin Buitendam şunları söyledi:

“XRP opsiyon ticaretini hem kurumsal hem de perakende yatırımcılar için erişilebilir kılan ilk borsalardan biri olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ürünü dünya genelinde daha fazla yatırımcı ve tüccarla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz”.

USD cinsinden ve uzlaşmalı bir borsa olarak, kullanıcılar dayanak varlıkları ellerinde tutmaya gerek kalmadan XRP opsiyonları ile işlem yapabilirler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4