SEC Başkanı Hakkında Çarpıcı Bitcoin İddiası

Bitcoin ve altcoin dünyasında bugün farklı bir iddia daha var. İddia SEC başkanı Gary Gensler ile ilgili. Önde gelen bir Twitter analisti ve deneyimli bir teknik analist olan Zac Guignard’dan haber var. Buna göre son Twitter mesajıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir viral başlıkta, SEC Başkanı Gary Gensler’in Bitcoin maksimalizmine bakıyor. Gizli bir yakınlık besliyor olabileceğini öne süren zorlayıcı bir yorum yapıyor. Guignard, Gensler’in MIT’de bir blockchain ve kripto para birimi dersi verdiği dönemden başlıyor. Sonrasında ise yolculuğunun arka planını araştırıyor.

Bitcoin ve Gary Gensler’in gizli gündeminin ortaya çıkarılması

Gensler’in bir düzenleyici olarak mevcut rolü, Bitcoin maksimalizmini açıkça benimsemesini engelliyor. Ancak Guignard, SEC başkanı olarak eylemlerinin gizli bir misyonu ortaya çıkardığı görüşünde. Gensler, altcoinleri incelerken ve onlardan uzaklaşırken BTC davasını ilerletiyor gibi görünüyor. Gensler’in Bitcoin’i diğerlerinden ayırıyor. Buna göre Bitcoin BTC’nin tek gerçek kripto para emtiası olarak net bir şekilde sınıflandırması bunun bir örneği.

Guignard, Gensler’in bir Bitcoin spot ETF’sine yeşil ışık yakma konusundaki isteksizliğinin arka planını açıklıyor. Buna göre ilerlemeyi engellemek için değil, bireysel yatırımcıların kurumsal oyuncular piyasaya hakim olmadan önce BTC biriktirmek için yeterli zamana sahip olmalarını sağlamak için olduğunu öne sürüyor. Bitcoin’e akıllıca destek veren Gensler, spot bir ETF’nin kurumsal sermaye selini serbest bırakarak fiyatları hızla şişirebileceğinin farkında. Onayın geciktirilmesi, günlük BTC meraklılarına varlığı daha uygun seviyelerde edinme ve kendi kendine saklama fırsatı veriyor.

Düşündürücü bir perspektif

Ayrıca Guignard, Gensler’in fonlar ve ETF’ler aracılığıyla yalnızca kağıt üzerinde Bitcoin sahibi olmak yerine, bireylerin kendi Bitcoin anahtarlarına sahip olmalarının önemini kabul ettiğini ileri sürüyor. Gensler, bireysel yatırımcılar için bu birikim aşamasını kolaylaştırıyor. Böylece Bitcoin’in temsil ettiği merkezi olmayan, demokratik ilkeleri kendi gözünde korumuş oluyor.

SEC Başkanı Gensler, Kripto Para Eleştirilerine Yanıt Verdi!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda özetle, Zac Guignard’ın Gensler’in kripto para birimlerine yönelik duruşuna ilişkin perspektifi ilginç. Buna göre, SEC başkanının düzenleyici kararlarını görmek için düşündürücü bir mercek sağlıyor. Guignard, Gensler’in gerçek niyetinin ilk bakışta göründüğünden daha fazla Bitcoin yanlısı olabileceğini öne sürüyor. Bu iddiasını desteklemek için emtia sınıflandırması gibi örnekleri kullanıyor. Ayrıca bu yaklaşım ikna edici bir durum ortaya koyuyor. BTC maksimalizmine yönelik gizli bir tutku ve bireysel yatırımcı çıkarlarını koruma taahhüdü gerçeği ilginç. Bu yaklaşımla hareket eden Gensler’in eylemleri kripto ortamını şaşırtıcı şekillerde şekillendiriyor olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1