Satın Al Çığlıkları! 4 Ünlü Analistten Bitcoin Açıklaması

Bitcoin ve altcoin dünyasında zaman zaman analistler takipçilerine önemli bilgilendirme sağlıyorlar. Sundukları seviyeler ile kripto para birimlerinin yönlerine yönelik fikirlerini de paylaşıyorlar. Şimdi BTC için önemli kırılma seviyelerini gösteren paylaşımlar gelmeye başladı. Detaylara hep birlikte bakalım.

Crypto Rover’dan Bitcoin açıklaması

Twitter’da 550 binden fazla takipçisi bulunan Crypto Rover bugün önemli paylaşımlarda bulunarak fikirlerini paylaşıyor. Crypto Rover hazırladığı grafiği paylaşarak bir devasa kırılmanın kapıda olduğuna dikkat çekiyor. Analiste göre Bitcoin bu seviyeden kırılırsa fiyat öncelikle 33 bin dolar seviyelerine gelecek. Sonrasında ise BTC 40 bin dolar seviyelerine doğru yol alacak.

Crypto Rover ayrıca birçok kişinin BlackRock’ın Spot ETF’sini desteklemek için gerçek Bitcoin’e ihtiyaç duyacağının farkında olmadığına da dikkat çekiyor.  Burada iki senaryonun altını çizen analist BlackRock’ın Bitcoin’lerini aylar önce fiyatlar daha düşükken satın almış olabileceğine dikkat çekiyor. İkinci bir ihtimal olarak ise kendileri için daha iyi bir alım pozisyonu oluşturmak amacıyla şu anda fiyatları kasıtlı olarak düşürüyor olabileceklerini söylüyor. Analiste göre ikinci ihtimal daha akla yatkın. Çünkü Bitcoin’lerini eğer yüksekken alsalardı analiste göre fiyatları düşürmeleri pek mümkün görünmüyor.

BTC için büyük bir şey yükleniyor

Twitter’da @thescalpingpro etiketini kullanan analist Mag Bitcoin’in büyük bir harekete hazırlandığına dikkat çekiyor. Analiste göre Bitcoin RSI da önemli bir destek seviyesine yaklaşıyor. Ayrıca analiste göre BTC’de heyecan verici zamanlar da önümüzde bulunuyor.

Başka bir analist Ali Martinez ise Bitcoin için, onun henüz sahaya çıkmadığına işaret ediyor. Analiste göre tarihsel veriler, son on yılda BTC’nin 6 ay ila 3 yıllık geçmişe sahip sahiplerinin ortalama maliyet temelini her aştığında bir boğa koşusunu ateşlediğini gösteriyor. Şu an itibariyle, analiste göre BTC için bu çok önemli kırılma seviyesi bu modele göre 33.755 dolarda duruyor.

Ünlü Analist Destansı Korelasyona Vurgu Yaptı! Bitcoin Sürprizi Kapıda

Michaël van de Poppe’den Bitcoin yatırımcılarına tavsiyeler

İsabetli tahminleriyle ünlü analist Bitcoin yatırımcıları için açıklamalar yapıyor. Analist yatırımcılara kendilerini kötü hissettikleri zamanlarda ne yapmalarını gerektiğini söylüyor. Aslında kripto para piyasasında kendimizi kötü hissettiğimiz zamanlara atıf var.

Analist “yatırım yaparken para kaybettiğiniz için kendinizi çöp gibi hissettiğinizi hayal edin. Bu durum sizin çok kötü bir durumda olduğunuza işaret ediyor.” diyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda analist bu duyguların tanımlanması gerektiğine işaret ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3