Ripple (XRP) Fiyatında Ani Hareketlenmeler Yaşanıyor! İşte Kaynağı

SEC davasında kazandığı kısmi zaferin ardından 0.46 dolar seviyesinden 0.92 dolara kadar yükselmeyi başaran XRP fiyatı, heyecan dalgasının geçmesinin ardından 0.70 dolar civarına yerleşmişti.

Dakikalar önce yaşanan bir gelişme ile XRP fiyatında volalite yeniden arttı ve tokenin fiyatı aniden %2 değer kaybetti.

Bu volalite artışının nedeninin çok yüksek bir ihtimal ile SEC ile Terraform Labs ve Do Kwon arasındaki davada yargıcın kullandığı cümleler olduğu düşünülüyor.

Terraform Labs ve kurucusu Do Kwon’a karşı açılan SEC davasını yürüten ABD Bölge Yargıcı Jed Rakoff, Pazartesi günü yaptığı açıklamada Ripple davasında kamu ve kurumsal satışlar arasında yapılan ayrımı reddettiğini söyledi. Rakoff’un kararı, ABD Bölge Yargıcı Analisa Torres’in daha önceki kararını bozmuyor ancak dijital varlıkların statüsü hakkındaki belirsizliği yeniden canlandırıyor.

SEC ile Terraform Labs ve Do Kwon arasındaki davanın yargıcı, dakikalar önce davanın devam etmesine karar vermişti.

Haber çok yeni olduğu için XRP fiyatındaki hareketliliğin önümüzdeki saatlerde daha fazla artma ihtimalini unutmamak gerekiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4